user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

24 daagse rondreis Kleurrijk Midden Amerika

Deze reis neemt je mee naar Mexico, Guatemala en Belize. Drie landen met elk hun eigen verleden en karakter, maar met gedeelde schoonheid. Afwisseling is het codewoord! Van Maya's en Azteken tot Spaanse veroveraars en van het warmbloedige Yucatán naar de koele hooglanden van Chiapas. Het Caribische ritme in Belize wissel je af met de prettige chaos van miljoenenstad Mexico City en de koloniale sfeer in steden als Mérida en Antigua. Deze reis zit dan ook boordevol hoogtepunten; dat wordt uitrusten thuis.

€ 1849.00

lees verder

Belize,guatemala,mexico
24 daagse rondreis Kleurrijk Midden Amerika
 

16 daagse rondreis In het spoor van de Maya's

De mooiste landen van Midden-Amerika nodigen je uit voor een kennismaking met de Mayacultuur, die ontstond op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Mexico, Belize en Guatemala zijn de trotse bezitters van tempelcomplexen en archeologische opgravingen die herinneren aan deze beschaving. Onder meer Tulum, Tikal, Palenque, Uxmal en Chichén Itzá passeren de revue. Imponerende vulkanen, indianendorpjes, ongerepte junglegebieden, sfeervolle koloniale steden, culinaire lekkernijen en een vriendelijke bevolking…alle ingrediënten voor een onvergetelijke reiservaring zijn aanwezig.

€ 1769.00

lees verder

Belize,guatemala,mexico
16 daagse rondreis In het spoor van de Maya's
 

20 daagse rondreis In het spoor van de Maya's

Maak kennis met de fascinerende wereld van de Maya's. Een wereld gehuld in mysteries en vol indrukwekkende erfenissen. Je geniet van al het fraais dat de oostelijke Mexicaanse staten Yucatán, Chiapas, Campeche en Quintana Roo te bieden hebben. We blijven niet alleen in Mexico, maar reizen ook af naar Belize en het inspirerende Guatemala. Het wordt een drukke reis met een lekker vol programma, langs helderblauwe vulkaanmeren en diepgroene jungles en van koloniale steden tot kleurrijke Indiaanse dorpjes.

€ 2029.00

lees verder

Belize,guatemala,mexico
20 daagse rondreis In het spoor van de Maya's