user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

8 dg rondreis Culturele Schoonheid Zuidoost Europa

Wil je weten wat wij bedoelen met de 'Culturele schoonheid' van Zuidoost-Europa? De perfecte manier om een juiste indruk te krijgen van deze multiculturele landen is toch echt met de auto! Culturen uit de oudheid; zoals de renaissance, het Ottomaanse- en Romeinse Rijk komen hier op een unieke en idyllische manier samen. Boek deze rondreis en ontdek binnen een week, de wonderlijke wereld van niet alleen Kroatië, maar ook Slovenië, Montenegro en Bosnië!

€ 867.00

lees verder

Bosnie herzegovina
8 dg rondreis Culturele Schoonheid Zuidoost Europa
 

15 dgs rondreis Het beste van de Balkan incl. auto

Een reis voor de cultuurliefhebber, langs de mooie plekjes van Slovenië, Kroatië en Bosnië Herzegovina. Alle hoofdsteden komen voorbij, net zoals het nationaal Park Plitvice Meren in Kroatië en de oude UNESCO-steden Dubrovnik en Split. Gedurende de 15 dagen heb je genoeg tijd om overal eens uitgebreid rond te kijken en te genieten van de prachtige plekken die je gaat bezoeken. Probeer ook vooral te genieten van de lokale keuken en je zult zien dat die op iedere plek net weer anders is!

€ 1195.00

lees verder

Bosnie herzegovina
15 dgs rondreis Het beste van de Balkan incl. auto
 

Grand Hotel Neum

Vier de vakantie bij hotel Neum in Neum, Bosnië Herzegovina. Net even iets anders dan Kroatië, maar toch heel fijn. Met maar een paar passen van het strand verwijderd en de zon die schijnt heb je een heerlijke zomerdag. In de avond jezelf laten verwennen in het restaurant. Kies uit; buffet of à la carte. Na zo'n heerlijk diner nog even een avondwandeling en de dag doornemen. Wat een fijne vakantie toch, bij hotel Neum.

€ 658.00

lees verder

Bosnie herzegovina Bosnie Herzegovina Neum
Grand Hotel Neum
 

15 daagse rondreis Het beste van de Balkan

In 14 dagen de mooiste plekken van de Balkan bekijken. Met de eerste overnachting in Kroatië vanwaar de reis verder gaat naar Slovenië met haar prachtige natuur en bijzondere bezienswaardigheden. Bezoek vervolgens de belangrijkste steden in Bosnië Herzegovina. De grootste hoogtepunten komen aan het einde van de reis. Kortom, geen betere manier om Het Beste van de Balkan te ontdekken.

€ 744.00

lees verder

Bosnie herzegovina
15 daagse rondreis Het beste van de Balkan