user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Sol Nessebar Bay

Sol Nessebar Bay behoort tot het mooie Sol Nessebar Beach Resort waarvan sommige faciliteiten gemeenschappelijk zijn. Geniet samen van het prachtige uitzicht tijdens een strandwandeling en sluit de dag af met een tropische cocktail aan de bar van het hotel. Ook met kids heb je een onbezorgde vakantie. Overdag kunnen ze mee met de miniclub waar ze ook snel nieuwe vriendjes zullen maken, terwijl jij geniet van de zon aan het zwembad. Kortom, Sol Nessebar Bay beschikt over alle ingredi├źnten voor een fantastische vakantie!

€ 606.00

lees verder

Bulgarije Burgas Nessebar
Sol Nessebar Bay
 

Saint Panteleimon Beach

Nieuw, nieuwer, nieuwst. Dit hotel opent zijn deuren in juli 2017 en hoort daarom zeker thuis in de laatste categorie. Alles heerlijk nieuw en fris, wat geeft dat een goed gevoel. Dit hotel is modern, strak en voorzien van warme aardetinten. Gelegen in het authentieke Nessebar wat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Dit hotel biedt niet alleen een heerlijk zonnige strandvakantie maar verrast ook op cultureel gebied.

€ 345.00

lees verder

Bulgarije Burgas Nessebar
Saint Panteleimon Beach
 

MPM Arsena

Gelegen in het nieuwe deel van Nessebar ligt dit hotel op een prachtige locatie aan het strand. Dicht bij het door UNESCO beschermde oude centrum van Nessebar waar je zo heen kan lopen. Overdag op het strand of een wandeling door het oude centrum en 's avonds genieten van het prachtige uitzicht van je balkon.

€ 683.00

lees verder

Bulgarije Burgas Nessebar
MPM Arsena