user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

LEGOLAND®

Er zijn maar weinig hotels die zo veel details hebben als dit hotel. Loop je naar de Piraten- en Adventure kamers, dan ontmoet je eerst een heuse LEGO man met lasso. Ga je eten, dan verwelkomt de LEGO kok je bij de ingang en liggen er heuse LEGO frietjes op het buffet. In de bar zit een levensgrote LEGO man achter de piano. In de receptie word je begroet door een mega LEGO draak en op de parkeerplaats staat ook een draak, die zelfs stoom blaast! En niet te vergeten het damestoilet, ook dat is een belevenis! De kamers zijn kindvriendelijk en beschikken over voldoende LEGO, waarmee de kids naar hartelust kunnen spelen. De themakamers zijn mooi gedecoreerd met LEGO bouwwerken! Zo slingeren LEGO apen door de Piratenkamer en zijn er papegaaien in de Adventure kamers. Hotel LEGOLAND beschikt ook over aantrekkelijk geprijsde eenoudervoordeelkamers. Een ander voordeel van dit hotel is de eigen ingang tot het pretpark, zodat je lange wachtrijen ontloopt. Ook handig als je gedurende de dag even iets wilt ophalen uit de kamer of juist wilt wegbrengen.

€ 884.00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
LEGOLAND®
 

Lalandia Billund

Op zoek naar een waar kinderparadijs? Kom dan naar Lalandia Billund. Jong en oud zullen zich hier...

€ 407.00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Lalandia Billund
 

Legoland

Bezoek Legoland® en ervaar een complete LEGO wereld voor alle leeftijden! Hotel Legoland® is een ...

€ 711.00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Legoland
 

Lalandia® Billund

Je kent ze wel de vakantieparken met universele bungalows, een waterpark met 2 glijbanen en een steakhouse. Dan is Lalandia Billund toch wel even wat anders. Luxe bungalows met volledig ingerichte keukens, sommige met eigen sauna en whirlpool en allemaal sfeervol ingericht. En een hoofdgebouw waar je oren en ogen te kort komt. In het grootste waterpark van Scandinavië, zo'n anderhalf voetbalveld groot, vind je spectaculaire glijbanen. Er staan nog net geen verkeersborden, maar bij de 'Single & Double Tubes' roetsj je 100 meter naar beneden met een hellingspercentage van maar liefst 11%. Liever iets rustiger, zwem langs het onderwateraquarium en aanschouw de kleurrijkste vissen. Voor de allerkleinsten zijn er aparte baden en een heuse waterspeeltuin. In 2017 wordt een nieuwe spectaculaire waterglijbaan geopend, een heuse trechterglijbaan; wie durft! Wil je niet nat worden, geen probleem, want er is nog veel meer te beleven. Leef je uit in kinderspeelparadijs Monky Tonky land, in de sporthallen, op de ijsbaan of op de skihelling. En dan hebben we het nog niet eens over de ligging gehad, op slechts 500 meter van LEGOLAND! Kortom, het verblijf zal altijd te kort zijn.

€ 789.00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Lalandia® Billund
 

Zleep Billund

Billund is vooral bekend van het grote attractiepark LEGOLAND®. In dit park kunnen jong en oud zi...

€ 426.00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Zleep Billund
 

Legoland Holiday Village

Het park is perfect gelegen in Billund, naast Vakantiepark Lalandia (ca. 100 m) en op ca. 400 m v...

€ 265.00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Legoland Holiday Village
 

Zzzleep Billund

Hotel Zzzleep Billund ligt gunstig voor LEGOLAND® park en op loopafstand van de luchthaven (circa 300 meter). De kamers zijn comfortabel en modern ingericht met Superior kamers uit 2016. Een prima adres voor zowel stellen als families, helemaal als je met het vliegtuig reist.

€ 304.00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
Zzzleep Billund
 

LEGOLAND® Holiday Village

In LEGOLAND® Holiday Village kun je slapen in een hotelkamer, gethematiseerde houten cottage of een wijnvat, de keuze is aan jou! Nieuw in 2017 zijn de oosterse Ninjago cottages en de knusse wijnvaten! Het park is opgedeeld in meerdere delen met elk een eigen thema. Zo bevinden de familiekamers bevinden zich in het piratengedeelte en de Wild West cottages staan in Alaska. Overal zijn LEGO® details doorgevoerd die het thema versterken, zo hangen er LEGO geweren in de Wild West cottages en lopen er LEGO beren rond deze cottages. In 2017 kunnen kinderen terecht in de gloednieuwe, grootse Ninjago speeltuin en ravotten als echte Ninja's. Bij verblijf in de familiekamers is het ontbijt inbegrepen in de prijs. Bij verblijf in de cottages en wijnvaten zijn geen maaltijden inbegrepen. Het park is perfect gelegen in Billund, naast Vakantiepark Lalandia (ca. 100 m) en op ca. 400 m van het LEGOLAND park. Boek een resortpas bij je verblijf erbij en je hebt naast onbeperkt bezoek aan het LEGOLAND park ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het grootse Aquadome en indoor speelparadijs van Lalandia. Verder kun je met deze pas gratis naar GIVSKUD ZOO. Het is een goed adres voor een betaalbare vakantie naar LEGOLAND.

€ 578.00

lees verder

Denemarken Jutland Billund
LEGOLAND® Holiday Village