user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Feriecenter Bork Havn

Vind de beste deal naar Vakantiepark Feriecenter Bork Havn in Hemmet, Midden Jutland!...

€ 196.00

lees verder

Denemarken Midden Jutland Hemmet
Feriecenter Bork Havn
 

Comwell Hvide Hus Aalborg

Vind de beste deal naar Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg in Aalborg, Midden Jutland!...

€ 335.00

lees verder

Denemarken Midden Jutland Aalborg
Comwell Hvide Hus Aalborg
 

Revsøre Bøsøre

Huis 04-kamers 120 m2 met zwedenkachel, wastafel, TV, CD-speler, stereo-installatie en DVD. Keuken (4-pits kookplaat, afwasmachine, magnetron, diepvriezer, elektrische koffiemachine). 2 badkamers, douche. Barbecue. Uitzicht op zee. Ter beschikking: wasmachine, droger, kinderstoel, kinderbed. Maximaal 2 huisdieren/honden toegestaan.

€ 54.00

lees verder

Denemarken Fünen, Langeland en Ärö Faaborg
Revsøre Bøsøre
 

The Square

Wie zei dat alleen vijfsterrenhotels exclusief kunnen zijn? The Square in Kopenhagen bewijst het tegendeel. Dit driesterrenhotel opende zijn deuren in 2003 en heeft sindsdien bewezen dat kwaliteit, gastvrijheid en een moderne uitstraling ook uitstekend betaalbaar kunnen zijn. Net zo goed als dat The Square heeft laten zien dat het minimalistische design van de kamer een maximaal resultaat kan hebben op de stijl. Eenmaal uitgeslapen in je hotelkamer schuif je 's ochtends aan voor het ontbijt in het restaurant op de zesde verdieping. Het uitzicht daar inspireert je bij het uitstippelen voor de route van die dag.

€ 399.00

lees verder

Denemarken Seeland Kopenhagen
The Square
 

Kelstrup Strand Sjælland

Huis 04-kamers 120 m2 met zwedenkachel, wastafel, TV, Sat-TV, CD-speler, stereo-installatie en DVD. Keuken (oven, afwasmachine, diepvriezer, elektrische koffiemachine). 2 badkamers, bad/douche, douche. Heteluchtverwarming. Barbecue. Uitzicht op zee. Ter beschikking: kinderstoel, kinderbed.

€ 143.00

lees verder

Denemarken Seeland Roskilde
Kelstrup Strand Sjælland
 

Skarrev

Huis 04-kamers 62 m2 met zwedenkachel, wastafel, TV, Sat-TV, CD-speler, stereo-installatie en DVD. Keuken (4-pits kookplaat, afwasmachine, magnetron, diepvriezer, elektrische koffiemachine). Badkamer, douche. Barbecue. Uitzicht op zee. Ter beschikking: kinderbed.

€ 48.00

lees verder

Denemarken Zuidoost Jutland Christiansfeld
Skarrev
 

Sandvig

Huis 04-kamers 76 m2 met wastafel, TV en Sat-TV. Keuken (4-pits kookplaat, afwasmachine, magnetron, diepvriezer, elektrische koffiemachine). Badkamer, douche. Heteluchtverwarming. Barbecue. Uitzicht op zee. Ter beschikking: wasmachine. Maximaal 2 huisdieren/honden toegestaan.

€ 74.00

lees verder

Denemarken Bornholm Nexo
Sandvig
 

Rønne

Huis 03-kamers 71 m2 met wastafel en TV. Keuken (4-pits kookplaat, afwasmachine, elektrische koffiemachine). Badkamer, douche. Barbecue. Ter beschikking: wasmachine, droger. Maximaal 2 huisdieren/honden toegestaan.

€ 56.00

lees verder

Denemarken Bornholm Nexo
Rønne
 

Comwell Soro

Een heerlijk adres om met z'n tweetjes tot rust te komen en te genieten van een sfeervol onderkomen met uitstekende keuken waar verse ingrediënten uit eigen tuin gebruikt worden. Onlangs zijn ze ook begonnen met de aanleg van eigen wijnvelden! Het hotel is een uitstekend vertrekpunt om de prachtige omgeving te verkennen en 's avonds te relaxen met een goed glas wijn. Vanuit het hotel loop je zo naar drie idyllische meertjes of naar het authentieke centrum. Met de auto zijn de mogelijkheden talrijk.

€ 332.00

lees verder

Denemarken Seeland Soro
Comwell Soro
 

Stege

Huis 04-kamers 105 m2 met wastafel, TV, CD-speler, stereo-installatie en DVD. Keuken (4-pits kookplaat, afwasmachine, elektrische koffiemachine). Badkamer, douche. Barbecue. Uitzicht op zee. Ter beschikking: wasmachine, droger.

€ 61.00

lees verder

Denemarken Mön en Bogö Bogo
Stege
 

Skagen Gl. Skagen

Huis 03-kamers 70 m2 met wastafel en TV. Keuken (4-pits kookplaat, elektrische koffiemachine). Badkamer, douche.

€ 46.00

lees verder

Denemarken Noord Jütland Lokken
Skagen Gl. Skagen
 

71 Nyhavn

Een pakhuis uit begin 19e eeuw omgetoverd tot een elegant en sfeervol hotel. Op het mooiste hoekje van de haven! Authentieke elementen, gecombineerd met een moderne inrichting, creëren een unieke sfeer. Ontdek de voortreffelijke Deense keuken in restaurant 'Pakhuskælderen' en maak een mooie boottocht over het kanaal. Ook Paleis Amalienborg en de belangrijke winkelstraat Strøget zijn echte aanraders! Vanuit enkele kamers geniet je van prachtig uitzicht op de Nyhavn. Een verblijf in dit hotel is een belevenis op zich.

€ 508.00

lees verder

Denemarken Seeland Kopenhagen
71 Nyhavn