user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Wyndham Garden Lahnstein Koblenz

Het Wyndham Garden Hotel Lahnstein is prachtig en rustig gelegen in Lahnstein, een stadje vlak bij Koblenz. Een hoog gebouw heeft zo zijn voordelen; geniet bijvoorbeeld van een bijzonder diner op de 15e verdieping in restaurant Tamarillo. Vanuit hier heb je een waanzinnig uitzicht over het Rijndal. De regio is ideaal voor rustzoekers die heerlijk willen ontspannen en genieten van de mooie natuur. Na een dag de omgeving verkend te hebben kun je bijkomen in gezellige 'Biergarten', relaxen in de sauna, of nog even actief fitnessen en een balletje gooien op de kegelbaan.

€ 161.00

lees verder

Duitsland Rijn,Rijnland Palts Lahnstein
Wyndham Garden Lahnstein Koblenz
 

Zum Weissen Schwanen

Dit voortreffelijke hotel wordt gerund door de familie König en heeft een prettige sfeervolle ambiance. De kamers zijn ingericht in een klassieke stijl die perfect aansluit op de sfeer. In het restaurant van Hotel Zum Weissen Schwanen kun je genieten van heerlijke streekgerechten en uitstekende wijnen. Het restaurant is ook bij de lokale bevolking uit de wijde omgeving zeer in trek. In de zomer kun je ontspannen in de gezellige tuin met een wijntje of een biertje. Bezoek ook eens de stad Koblenz op circa 10 kilometer afstand. Maak een wandeling langs de Deutsche Eck, even lunchen op een terras en daara nog even shoppen. Je zult verrast zijn door deze leuke stad.

€ 250.00

lees verder

Duitsland Rijn,Rijnland Palts Braubach
Zum Weissen Schwanen
 

Wein Hotel Landsknecht

Heerlijke Riesling van de eigen Lorenz Weingut, gastvrij, een uitstekende keuken en een gevoel van thuiskomen zijn hier sleutelwoorden. Weingut Lorenz maakt een aantal heerlijke Rieslings, onze favoriet is de 'Bopparder Hamm Feuerlay Riesling Spatleze', een aanrader. Vanuit het restaurant of het terras heb je een schitterend uitzicht op de Rijn en er is werkelijk altijd wat zien met het voorbij varen van grote schepen. Het hotel ligt direct aan prachtige Lorelay dal. Je kunt in de omgeving heerlijk fietsen en wandelen.

€ 305.00

lees verder

Duitsland Rijn,Rijnland Palts St. Goar
Wein Hotel Landsknecht
 

Zum Bären

Flaneren door de Drosselgasse van Rüdesheim am Rhein, een romantisch wijnstadje en overnachten in het zeer gastvrije familiaire hotel Zum Bären. Rüdesheim heeft een middeleeuws centrum en staat bekend om de vele wijnlokalen die vaak in historische vakwerkhuizen gevestigd zijn. Eenmaal op een gezellig terras is vaak urenlang mensen kijken en genieten van diverse wijnen, met uiteraard een stuk 'Flammkuchen'. De Rijnvallei wordt gekenmerkt door laaggebergte rond de kronkelende smalle Rijn met ruïnes, fruitbomen en wijngaarden.

€ 257.00

lees verder

Duitsland Rijn,Rijnland Palts Rüdesheim
Zum Bären