user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Premier Romance

Intiem, zo kun je Premier Romance het beste omschrijven. Geen grote zwembaden of uitgebreid entertainmentprogramma. Maar wel een super service tot op het strand waardoor de vakantie wel heel relaxed wordt. Zeg nu zelf wat is heerlijker dan onder het genot van een drankje de duizenden sterren aan de hemel te zien, wanneer de warmte van de dag plaats heeft gemaakt voor de zwoele nacht. Volledig opgeladen en uitgerust kom je weer thuis na zo'n heerlijke vakantie.

€ 711.00

lees verder

Egypte Hurghada Sahl Hasheesh
Premier Romance
 

Premier Le Reve

Samen op stap en lekker culinair genieten in Premier Le Reve. Hier kom je alleen volwassenen tegen, dus je kunt in alle rust genieten een top vakantie beleven. Het zal je aan niets ontbreken. Service staat hoog in het vaandel. Als dan toch voor alles wordt gezorgd kun je alle tijd aan elkaar besteden. Probeer eens een duo massage in de spa of reserveer een romantische cabana op het strand. Tijd voor twee!

€ 886.00

lees verder

Egypte Hurghada Sahl Hasheesh
Premier Le Reve
 

Citadel Azur Resort

Word wakker met het geluid van de golven. Wrijf je ogen nog maar eens uit. Ben je echt in Egypte? De hele sfeer van Citadel Azur doet denken aan Zuid Frankrijk. Maar dan trek je de flippers aan, zet de snorkel op en bij de eerste blik onder water weet je het zeker; dit palet aan kleuren dat rond je benen zwemt kan alleen in de Rode Zee zijn. Adembenemend! Als je genoeg vissen hebt gezien, is het tijd voor een middagje wellness. Pure ontspanning waarbij je even aan niets hoeft te denken. Sluit de dag af met een heerlijk diner in een van de specialiteitenrestaurants.

€ 757.00

lees verder

Egypte Hurghada Sahl Hasheesh
Citadel Azur Resort
 

Baron Palace Resort

De bedenker van dit überluxe hotel heeft zich laten inspireren door de droompaleizen van Arabische sultans. Het Baron Palace Resort in Sahl Hasheesh is dan ook het nummer één verwenhotel van Egypte. Je kamer is altijd riant. Maar met een junior suite heb je extra veel ruimte en een aparte slaapkamer. Of kies voor zo'n fenomenale Suite Swim Up. Direct aan het zwembad en met exclusieve toegang tot de club lounge. Daar geniet je in alle rust van vers fruit, een scala aan snacks en een mooie cocktail. Waarna je je opmaakt voor een culinaire avond in een van de zeven toprestaurants. Ze koken hier werkelijk de sterren van de hemel. Eet smakelijk!

€ 1053.00

lees verder

Egypte Hurghada Sahl Hasheesh
Baron Palace Resort