user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

BDF

Dit appartement beschikt over een woonkamer met een bedbank of uitschuifbare bedden, een keuken (uitgerust met een magnetron, vaatwasser, kookplaten en een koelkast met vriesvak), een badkamer en/of doucheruimte, 1 toilet (enkele gescheiden) en een terras of balkon met tuinmeubels. Er zijn 2 slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, en een tussenverdieping met een tweepersoonsbed. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 290.00

lees verder

Frankrijk Aquitaine Le Teich
BDF
 

Les Rives Marines

In volmaakte harmonie met de natuurlijke omgeving vinden we Les Rives Marines, een résidence aan de oever van een rivier en op slechts 300 meter van een comfortabel zandstrand. Les Rives Marines ligt 4 km van het strand van Le Teich, 17 km van Arcachon en grenst aan het wereldberoemde vogelpark. Dit kleurrijke complex ligt maar 700 meter van het centrum met winkels en andere plaatselijke voorzieningen.

€ 170.00

lees verder

Frankrijk Aquitaine Le Teich
Les Rives Marines
 

BAQ

Deze studio beschikt over een woonkamer met een bedbank of uitschuifbare bedden, een keuken die volledig uitgerust is (met een magnetron, vaatwasser, kookplaten en een koelkast met vriesvak), een badkamer en/of doucheruimte en een wc (enkele gescheiden). Er is ook een balkon of terras met tuinmeubels. 1 extra bed is in de woonkamer te vinden. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 170.00

lees verder

Frankrijk Aquitaine Le Teich
BAQ
 

BBQ

Dit appartement beschikt over een woonkamer met een bedbank of uitschuifbare bedden, een keuken (uitgerust met een magnetron, vaatwasser, kookplaten en een koelkast met vriesvak), een slaapruimte met stapelbedden, een badkamer en/of doucheruimte en een WC (enkele gescheiden). Er is ook een terras of balkon met tuinmeubels. 1 extra bed is te vinden in de woonkamer en 1 slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 210.00

lees verder

Frankrijk Aquitaine Le Teich
BBQ
 

BCF

Dit appartement beschikt over een woonkamer met een bedbank of uitschuifbare bedden, een keuken (uitgerust met een magnetron, vaatwasser, kookplaten en een koelkast met vriesvak), een badkamer en/of doucheruimte, 1 toilet (enkele gescheiden) en een terras of balkon met tuinmeubels. Er is 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en 1 met een tweepersoonsbed. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 250.00

lees verder

Frankrijk Aquitaine Le Teich
BCF
 

BAT

Deze studio beschikt over een woonkamer met een bedbank of uitschuifbare bedden, een keuken die volledig uitgerust is (met een magnetron, vaatwasser, kookplaten en een koelkast met vriesvak), een badkamer en/of doucheruimte en een wc (enkele gescheiden). Er is ook een balkon of terras met tuinmeubels. Er is 1 slaapruimte met stapelbedden. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 210.00

lees verder

Frankrijk Aquitaine Le Teich
BAT