user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

3M6

Deze bungalow is geschikt voor 6 personen. Het appartement is voorzien van een woonkamer met twee slaapplaatsen en een keuken met koelkast, magnetron en vaatwasser. Daarnaast beschikt het vakantieverblijf over twee slaapkamers en een terras.

€ 306.00

lees verder

Frankrijk Aquitaine Soustons Plage
3M6
 

2M4

Deze bungalow is geschikt voor 4 personen. Het appartement is voorzien van een woonkamer met twee slaapplaatsen en een keuken met koelkast, magnetron en vaatwasser. Daarnaast beschikt het vakantieverblijf over een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een terras.

€ 281.00

lees verder

Frankrijk Aquitaine Soustons Plage
2M4
 

4M8

Dit appartement is geschikt voor 8 personen. Het appartement is voorzien van een woonkamer met twee slaapplaatsen, een keuken met koelkast, magnetron en vaatwasser, een slaapkamer, een badkamer en een terras. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met toilet.

€ 351.00

lees verder

Frankrijk Aquitaine Soustons Plage
4M8
 

Villas du Lac

De ideale combinatie van bossen, duinen en strand Vlak aan de Atlantische kust en omgeven door een bos van pijnbomen ligt vakantiepark Les Villas de Lac: dé uitvalsbasis voor een topvakantie met het hele gezin. De gezellige huisjes en ruime appartementen liggen allemaal rondom het grote buitenzwembad. Neem hier een verfrissende duik om af te koelen tijdens de warme zomerdagen of speel eens een potje midgetgolf met de kinderen. Ook in de omgeving is er genoeg te zien en te beleven. De combinatie van bossen, hoge duinen en een groot meer zorgen ervoor dat zowel de rustzoeker als de actieveling zich prima kan vermaken. Leg uw handdoekje neer bij het zoutwatermeer Lac Marin of wandel een stukje door en geniet van het zonnetje op één van de brede zandstranden aan de kust. Houdt u van wandelen, dan is Park du Maison een echte aanrader. In dit natuurgebied vindt u uitgestrekte bossen met meertjes, riviertjes en smalle bospaadjes. Kortom, een veelzijdige vakantiebestemming!

€ 281.00

lees verder

Frankrijk Aquitaine Soustons Plage
Villas du Lac