user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Les Charmilles

Op een klein uurtje van het toeristische Vallon Pont d'Arc ligt, in het hart van de Ardèche, deze sfeervolle familiecamping. De camping is op knusse wijze in terrassen aangelegd en biedt u een schitterend uitzicht op het bergmassief van de Tanargue, met op de voorgrond de historische stad Aubenas. Er zijn diverse faciliteiten, zoals een zwembad en peuterbad, maar ook een restaurant met een gezellig terras waar u kunt genieten van een met zorg bereide maaltijd. In het hoogseizoen biedt de camping dagelijks een uitbreid en gevarieerd animatieprogramma. Uw kinderen kunnen naar hartelust knutselen, spelen, sporten of samen dansen en zingen. Volwassenen kunnen meedoen aan buitensportactiviteiten in de schitterende omgeving of zo nu en dan aanschuiven bij een gezellige muziekavond.

€ 222.00

lees verder

Frankrijk Ardeche Darbres
Les Charmilles
 

Bungalowtent Blue

De bungalowtent is zeer ruim en praktisch ingedeeld, met gescheiden slaapcabines en een garderobe. Rent-a Tent heeft verschillende modellen tenten die qua uitvoering en inrichting van elkaar verschillen. Standaard staan in alle modellen een tweepersoonsbed van 2.00 m lang, 2 één persoonsbedden van 1.90 m lang en 2 onderschuifbedden van 1.80 m lang met een goede spiraalvering met daarop een stevige matras met hoes. De bungalowtent beschikt over tentverwarming en een complete inventaris. Er zijn tuinstoelen een tafel en een parasol aanwezig. Kussens zijn standaard aanwezig. U dient zelf beddengoed, slaapzakken/dekens en keukenlinnen mee te nemen.

€ 222.00

lees verder

Frankrijk Ardeche Darbres
Bungalowtent Blue
 

Les Charmilles

Camping les Charmilles in Darbres is een rustige familiecamping in het hart van de Ardèche onder Nederlandse leiding. Het uitzicht vanaf het zwembad is prachtig. Voor de kinderen worden er verschillende activiteiten georganiseerd en je kunt ze met een gerust hart hun gang laten gaan want het terrein van de camping is helemaal omheind. In de omgeving is veel te doen en te zien. Een tocht naar de Croix de Bauzon in de Tanargues en over de Col de Meyrand, met adembenemende uitzichten, is een must (voor mensen zonder hoogtevrees!). Maar ga ook naar het Plateau Ardéchois met de vulkanen Gerbier de Jonc en Mont Mézenc en de watervallen van Ray Pic, waar het water van het riviertje de Bourges 60 m naar beneden valt. Als je daar bent geweest heb je enkele van de meest indrukwekkende plekken van de Ardèche gezien.

€ 80.00

lees verder

Frankrijk Ardèche Darbres
Les Charmilles