user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Mas

Camping Le Mas in Les Eyzies de Tayac ligt op een heuvel tussen les Eyzies en Sarlat met als automatisch gevolg dat je hier kunt genieten van een mooi uitzicht. Ga op zoek naar grotten, kastelen, kloven en de prehistorische vondsten waar deze streek bekend om is. De stad Les Eyzies wordt ook wel de hoofdstad van de prehistorie genoemd, dus daar is veel te zien als het om prehistorische vondsten gaat en Sarlat, de hoofdstad van de Périgord Noir, is een mooie historische stad die je zeker moet gaan bezoeken. In het historische centrum van Sarlijk struikel je zo ongeveer over de beschermde gebouwen en monumenten. Je kijkt er echt je ogen uit. Misschien een goed idee om daar ook op zaterdagochtend naar de markt te gaan? Ben je verzot op markten? De markt in Saint-Cyprien op zaterdag heeft ook een heel goede naam. En of je wilt of niet, je bent hier in de Dordogne dus een kanotocht op één van de vijf grote rivieren die de Dordogne rijk is, is eigenlijk een must!

€ 119.00

lees verder

Frankrijk Atlantische Kust Aquitaine,Dordogne Les Eyzies De Tayac
Mas
 

Des Roches

Hotel Des Roches is een ideale plaats om te relaxen in alle comfort. Pak een bedje aan de rand van het zwembad en plons in het water voor wat verkoeling. Het pittoreske dorpje Les Eyzies ligt genesteld aan de voet van hoge kliffen. Door de vele prehistorische vondsten hier staat het dorp bekend als de 'world capital of prehistory'. Een aanrader voor wie de streek van de Périgord Noir wilt ontdekken met zijn nationaal prehistorisch museum en zijn heerlijke gastronomie.

€ 340.00

lees verder

Frankrijk Atlantische Kust Aquitaine,Dordogne Les Eyzies De Tayac
Des Roches
 

Le Clos du Rocher

De appartementen van Le Clos du Rocher ligt aan de oever van de rivier de Vezere in Les Eyzies-De-Tayac. Dit is een zeer geschikte accommodatie om een culturele vakantie te combineren met wat ontspanning. Dat laatste vind je gewoon in het complex in de vorm van een zwem- en stoombad. In het dorp vind je een prehistorisch museum en zijn Grotten van Lascaux op ca. 25 kilometer afstand te vinden. Helaas is 'the real deal' niet te zien, maar je kan de fantastische replica van de prehistorische schilderingen wel aanschouwen.

€ 94.00

lees verder

Frankrijk Atlantische Kust Aquitaine,Dordogne Les Eyzies De Tayac
Le Clos du Rocher
 

La Rivière

Camping la Rivière in Les Eyzies de Tayac is een kleinschalige en heel gezellige camping in de Vallei van de Vézère, aan de gelijknamige rivier in het hart van de Périgord. Camping La Rivière beschikt over een leuk zwembad met apart peuterbad waar iedereen heerlijk kan zwemmen, poedelen en spelen. Maar je kunt er ook tafeltennissen, volleyballen en jeu de boules spelen. Verder zijn er prachtige wandelroutes en je kunt er ook goed mountainbiken. Iets verderop ligt de leuke plaats Les Eyzies. Vanaf de camping ga je de brug over en dan loop je zo naar het centrum van Les Eyzies met zijn gezellige restaurants en winkels. In het dorp wordt veel aandacht besteed aan de in 1863 ontdekte, beroemde tekeningen van de prehistorische mens. Als je nog iets doorloopt sta je aan de oever van de Vézère waar uiteraard kanoën de belangrijkste bezigheid is. Vlakbij de camping kun je een kano huren, je stroomopwaarts laten brengen en over de Vézère weer terugvaren naar de camping. Dat wordt een mooie dag!

€ 374.00

lees verder

Frankrijk Atlantische Kust Aquitaine,Dordogne Les Eyzies De Tayac
La Rivière