user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

4M8

Deze bungalow is geschikt voor 8 personen. De woonkamer is voorzien van een 2-persoons slaapbank en de keuken is ingericht met een koelkast, kookplaat, magnetron en vaatwasser. De badkamer heeft een douche en apart toilet. Beneden vindt u ook 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan een met een stapelbed en een met 2 eenpersoonsbedden. De woning heeft ook een privéterras met tuinmeubilair.

€ 301.00

lees verder

Frankrijk Bretagne Crozon Morgat
4M8
 

3M6

Deze bungalow is geschikt voor 6 personen. De woonkamer is voorzien van een 2-persoons slaapbank en de keuken is ingericht met een koelkast, kookplaat, magnetron en vaatwasser. De badkamer heeft een douche en apart toilet. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan een met een tweepersoonsbed en een met 2 eenpersoonsbedden. De woning heeft een privéterras met tuinmeubilair.

€ 281.00

lees verder

Frankrijk Bretagne Crozon Morgat
3M6
 

Horizon Morgat

Horizon Morgat ligt op het schiereiland van Crozon en is aan drie zijden omringd door de zee. Het park bestaat uit kleine huisjes en ligt slechts 3 minuten verwijderd van de lange zandstranden. De omgeving van Crozon staat bekend om haar steile kliffen en prachtige kustlijnen. Het park beschikt over een binnenzwembad met beweegbare koepel, waardoor het zwembad het gehele jaar open is. Daarnaast vindt u er vele faciliteiten zoals een fitnessruimte, sauna en diverse sport- en spelmogelijkheden. De ideale vakantiebestemming voor echte natuurliefhebbers.

€ 281.00

lees verder

Frankrijk Bretagne Crozon Morgat
Horizon Morgat