user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Bungalowtent Blue

De bungalowtent is zeer ruim en praktisch ingedeeld, met gescheiden slaapcabines en een garderobe. Rent-a Tent heeft verschillende modellen tenten die qua uitvoering en inrichting van elkaar verschillen. Standaard staan in alle modellen een tweepersoonsbed van 2.00 m lang, 2 één persoonsbedden van 1.90 m lang en 2 onderschuifbedden van 1.80 m lang met een goede spiraalvering met daarop een stevige matras met hoes. De bungalowtent beschikt over tentverwarming en een complete inventaris. Er zijn tuinstoelen een tafel en een parasol aanwezig. Kussens zijn standaard aanwezig. U dient zelf beddengoed, slaapzakken/dekens en keukenlinnen mee te nemen.

€ 360.00

lees verder

Frankrijk Bretagne Erquy
Bungalowtent Blue
 

Bellevue

In de baai van Erquy, op slechts 3 kilometer van mooie, ruime zandstranden, ligt de gezellige familiecamping Bellevue. Terwijl u plannen maakt voor een interessant uitstapje, vermaken de kinderen zich opperbest in het verwarmde overdekte zwembad met kinderbad, speeltuin of bij de minigolf. Met een verblijf op camping Bellevue combineert u typisch Bretonse uitstapjes met het ontspannen 'niets doen' van zee en strand.

€ 360.00

lees verder

Frankrijk Bretagne Erquy
Bellevue
 

Bellevue

Camping Bellevue ligt aan de baai van Erquy, op slechts 3 km van mooie, ruime zandstranden. Zoals de naam van de camping al aangeeft, biedt de Bretonse kust hier fantastische panorama's. Bijna alle plaatsen op camping Bellevue zijn mooi door hagen en struiken omgeven en bieden dan ook veel privacy. De camping beschikt over een zwembad met kinderbad dat al naar gelang de weersomstandigheden overkapt kan worden of juist niet. Daarnaast vermaken de kids zich prima in de speeltuin of bij de minigolf. En ben je er een dagje op uit getrokken, stop dan bij de ingang van de camping bij de crêperie want die overheerlijke Bretonse pannenkoeken die ze hier maken mag je niet missen!

€ 266.00

lees verder

Frankrijk Bretagne Erquy
Bellevue