user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Excellence 3 slk

De Excellence is de grootste van de reeks stacaravans. Deze luxe uitgevoerde caravans voor maximaal 8 personen. Deze caravan heeft 3 slaapkamers (bij een maximum bezetting slapen 2 personen op een bedbank), met haardroger. De woonruimte voorziet u van een grote sofa en een gaskachel. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast/diepvriezer, magnetron, oven, potten, pannen, servies en bestek. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Buiten vindt u een tafel, stoelen en ligstoelen. De derde slaapkamer (voor kinderen) is niet geschikt voor volwassenen!

€ 335.00

lees verder

Frankrijk Bretagne Pont Aven
Excellence 3 slk
 

Domaine De Kerlann

Vind de beste deal naar Camping Domaine De Kerlann in Pont-Aven, Bretagne!...

€ 297.00

lees verder

Frankrijk Bretagne Pont Aven
Domaine De Kerlann
 

Domaine de Kerlann

Domaine de Kerlann is een magnifiek park met een bijzonder fraaie ligging in Zuid-Bretagne: op het platteland, omringd door schaduwrijke bossen en niet ver van enkele mooie stranden. Het park kenmerkt zich ook door een gezellige sfeer en een zeer ruim aanbod van activiteiten en een uitgebreid zwembadcomplex.

€ 276.00

lees verder

Frankrijk Bretagne Pont Aven
Domaine de Kerlann
 

Esprit

De Esprit (4-6 personen) biedt u alles wat u nodig hebt voor een verblijf in een stacaravan, tegen een uiterst gunstig tarief. Deze comfortabele caravans laten wat het interieur betreft absoluut niets te wensen over en zijn praktisch ingericht met ruime zithoeken en grote ramen, een woongedeelte met gaskachel en een keuken voorzien van een kookplaat, koelkast/vriezer, potten, pannen, bestek en servies. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Buiten vindt u een tafel, stoelen en ligstoelen.

€ 276.00

lees verder

Frankrijk Bretagne Pont Aven
Esprit
 

Domaine de Kerlann

Camping Domaine de Kerlann is een leuke familiecamping in Pont Aven. Het binnenzwembad is het hele seizoen geopend maar de openingsperiodes van het buitenbad en de 'Splash-zone', zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Als de kinderen niet in het zwembad zitten, dan zijn ze natuurlijk in de overdekte speeltuin en wie zich ook in de vakantie nog even lekker druk wil maken kan terecht bij diverse binnen en buiten fitnesstoestellen. Sportievelingen kunnen zich trouwens ook uitleven op het volleybalveld, op de tennisbaan of met tafeltennissen. Je kunt hier overigens ook jeu de boules spelen en boogschieten. Eropuit? De omgeving leent zich buitengewoon voor prachtige wandelingen, dus neem je wandelschoenen mee.

€ 100.00

lees verder

Frankrijk Bretagne Pont Aven
Domaine de Kerlann