user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Reine Marine

Heerlijke appartementen direct aan de Bretonse kust vind je in Saint Malo. Trek de gordijnen open bij Reine Marine en je kijkt uit over de Atlantische zee. Na een lekker Frans ontbijtje kan je voor een dagje strand gaan met het hele gezin. Extra fijn is dat je geen straat over hoeft te steken. Loop het complex uit en je staat al met je voeten in het zand. Je kan ook even buurten bij de buren, Thermes Marines, om helemaal tot rust te komen. Staint Malo ligt op slechts 3 kilometer, de stad die na de verwoesting in 1944 weer helemaal herbouwt is in zijn originele stijl. Onderweg heb je nog een prachtig panoramisch uitzicht over de baai van Staint Malo. Aan het eind van de dag staat het ruim en modern ingerichte appartement weer op je te wachten. Op naar de volgende vakantiedag!

€ 304.00

lees verder

Frankrijk Bretagne St. Malo
Reine Marine
 

Domaine des Mauriers

Aan de zuidkant van Saint Malo zijn de appartementen van Domaine de Mauriers met een bijzondere uitstraling te vinden. Het lijkt op een groot kasteel, maar dan van deze tijd. Lichte kleuren door het gehele complex en zwembaden om lekker in af te koelen. In slechts 10 minuten rijden sta je midden in het oude centrum of moet je je schoen al legen door het zandstrand. Saint Malo is niet alleen een drukke haven, maar ook een befaamde badplaats. Een goede plek om lekker op een terrasje aan de haven een overheerlijke crêpe te eten.

€ 80.00

lees verder

Frankrijk Bretagne St. Malo
Domaine des Mauriers
 

Chateaubriand

Saint Malo is een unieke middeleeuws stadje in het noorden van Bretagne. Het is pittoresk en ademt cultuur en charme. Chateaubriand is ideaal gelegen in het ommuurde gedeelte van de stad. Zo kun je dus makkelijk een prachtige wandeling maken over de stadsmuren en genieten van de vergezichten over de zee. Of slenter heerlijk door de smalle straatjes van Saint Malo met haar vele winkeltjes en restaurantjes. Niet alleen buiten krijg je een 17e-eeuws gevoel, maar ook in het hotel zelf. De uitstraling wordt prima gecombineerd met comfort.

€ 437.00

lees verder

Frankrijk Bretagne St. Malo
Chateaubriand
 

Domaine Des Mauriers

Vind de beste deal naar Appartement Domaine Des Mauriers in St. Malo, Bretagne!...

€ 256.00

lees verder

Frankrijk Bretagne St. Malo
Domaine Des Mauriers
 

Domaine de la Ville Huchet

Domaine de la Ville Huchet ligt in een aangenaam bebost park met in het midden een 19e-eeuws kasteel. Je verblijft er niet ver van het centrum van Saint Malo en het strand. Ontspannen kun je hier volop, maar lekker een potje tafeltennissen of meedoen met een andere activiteit kan ook. Voor groot en klein is er vertier. Zeker het aqua gedeelte is de moeite waard en voor de kids zijn er leuke glijbanen. Dit vakantiepark is een populair adres, ook dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

€ 140.00

lees verder

Frankrijk Bretagne St. Malo
Domaine de la Ville Huchet