user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Portes De Solognes

Portes de Solognes ligt aan de rand van het prachtige golfterrein 'Golf de Limère'. De omgeving is mooi groen en het hotel is sfeervol ingericht. Ben je klaar met de 18-holes golfbaan of heb je een lamme arm van het tennissen, dan kun je altijd nog naar de spa. In dit hotel vind je genoeg ontspanningsmogelijkheden. Op slechts een 12-tal kilometers sta je al in Orléans, één van Frankrijks oudste steden. En op ongeveer 3 kilometer kun je de beroemde bloementuin Parc Floral d'Orléans-La Source al ruiken.

€ 269.00

lees verder

Frankrijk Centre,Loire Ardon
Portes De Solognes
 

Les Bois Du Bardelet

Camping Les Bois du Bardelet is prachtig gelegen tussen rivieren en kastelen in een prachtige natuur. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen is dit een perfecte camping. Op de camping kun je lekker zwemmen in het zwembad en voor de peuters is er een speelruimte met een waterspeeltuin. Er is trouwens ook een binnenzwembad met jacuzzi en wil je je even uitleven op een paar apparaten dan ga je naar de fitnessruimte. Maar hier in de Loirestreek moet je natuurlijk wel één of een paar kastelen bezoeken. Bij Saint Brisson of Sully-sur-Loire kunt je dat voornemen al waar maken. De streek leent zich ook uitstekend voor fietstochten; zo zou je een stuk van de Loire-à-Vélo route kunnen fietsen.

€ 178.00

lees verder

Frankrijk Centre,Loire Gien
Les Bois Du Bardelet
 

Les Jardins Renaissance

Aan de oevers van de Indre rivier is Les Jardins Renaissance te vinden. Hier heb je een ideaal uitgangspunt om de Loire-streek te verkennen met al zijn kastelen. De dichtstbijzijnde staat al in Azay-le-Rideau, wat ongeveer op een kilometer ligt. Het is een groot Renaissance kasteel die graag bewonderd wilt worden. Om de rest van de kastelen te zien kun met de auto van kasteel naar kasteel. Maar je kunt ook met de hete luchtballon rond gaan! Een beetje hoogtevrees? Dan zijn er nog tal van andere mogelijkheden om de omgeving te ontdekken.

€ 80.00

lees verder

Frankrijk Centre,Loire Azay le Rideau
Les Jardins Renaissance
 

Grande Tortue

Camping La Grande Tortue ligt in Candé sur Beuvron in de Loire streek aan de rivier ongeveer tussen de plaatsen Tours en Orléans, die beide een bezoek meer dan waard zijn. Evenals de middeleeuwse stad Blois, dus er op uit! Als je in deze streek bent is het bezoeken van één of meerdere kastelen eigenlijk wel een "must" en daarnaast kunt je hier mooie fietstochten maken. Dus waarom geen combinatie gemaakt? Trek er op de fiets op uit en bezoek beroemde kastelen. Je hoeft trouwens je eigen fiets niet mee te nemen want je kunt er ook een huren op de camping. Wel zo gemakkelijk misschien. Even genoeg van fietsen en kastelen? Ga dan eens een dag naar de dierentuin Parc Zoo de Beauval en bezoek daar vooral de vogelshow.

€ 458.00

lees verder

Frankrijk Centre,Loire Candé sur Beuvron
Grande Tortue