user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Signol

Terwijl je van camping Signol in Saint Georges d'Oleron door het bos zo naar het strand toe loopt, doemt daar midden in zee ineens een bekend plaatje op. Die heb je eerder op televisie gezien. Het is Fort Boyard! Helaas mag je niet naar binnen, een rondje er om heen varen is wel mogelijk. De camping zelf is ook een aanrader. Veel bomen, dus altijd een plekje om lekker in de schaduw te zitten. Verder nog twee zwembaden, waarvan een met glijbaan en ook nog eens tennisbanen. Alle mogelijkheid tot jezelf vermaken hier. En anders zorgt de animatie er wel voor dat je een topvakantie beleeft. Misschien is het goed om te weten dat er in de buurt veel fietspaden zijn, dus neem je fiets mee als je van fietsen houdt.

€ 126.00

lees verder

Frankrijk Charente Maritime,Poitou Charentes St. Georges D'Oléron
Signol
 

La Palmeraie

In het noordwesten van het Franse eiland Île d'Oléron ligt het gezellige vakantiepark La Palmeraie. Voor een dagje aan strand hoef je slechts 3 kilometer naar westen toe. De stranden van Plaisance en Gautrelle zijn perfect om lekker niets te doen of om juist de actie op te zoeken. De westkust is namelijk erg geschikt voor surfen, zeilen en kajakken op zee. Dit eiland heeft ook enorm veel wandel- en fietsroutes waar een groot aantal dicht langs het vakantiepark gaan. Geen strandliefhebber, maar toch verkoeling opzoeken? La Palmeraie heeft een eigen buitenzwembad waar je heerlijk in kunt zwemmen.

€ 100.00

lees verder

Frankrijk Charente Maritime,Poitou Charentes St. Georges D'Oléron
La Palmeraie
 

Domaine d'Oleron

Een goed aangelegde camping op een perfect vakantie-eiland. De camping is ideaal voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar: jonge vakantiegangers hebben hun eigen disco, speelterrein en waterglijbaan. En voor ouderen is er vooral lekker veel rust! Want hoewel het in het hoogseizoen behoorlijk druk kan zijn op het eiland, is de camping rustig gelegen. Afkoeling vindt iedereen in het zwembad en de kids vermaken zich uitstekend in het kinderbad en op de waterglijbaan. Op ongeveer 2,5 kilometer afstand ligt de zee voor nog meer afkoeling en een heerlijk zandstrand om te relaxen en de zon te aanbidden. Vanaf het strand zie je het bijzondere Fort Boyard, onder andere bekend van de televisieprogramma's. Voor een ander uitje kun je denken aan Saint Georges, een voormalige kloosterstad uit de 10e eeuw (de kerk bestaat nog). Of huur een fiets en verken het eiland op een onvervalst Nederlandse manier.

€ 98.00

lees verder

Frankrijk Charente Maritime,Poitou Charentes St. Georges D'Oléron
Domaine d'Oleron