user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Beauregard

Camping Beauregard in Mesnois ligt op ongeveer 6 kilometer afstand van Clairvaux-les-Lacs in een glooiend landschap. Op de camping kun je genieten van een verwarmd zwembad met waterglijbaan en kinderbad, een binnenbad, een tennisbaan, ruime speeltuin, tafeltennistafels, een groot sportveld en een animatieruimte. Daar zit toch voor iedereen wel iets bij om zich te kunnen vermaken hier op camping Beauregard. De watervallen van Herisson zijn absoluut een bezoek waard als je er een dagje op uit wilt of breng een bezoek aan Arinthod, een mooi middeleeuws stadje.

€ 158.00

lees verder

Frankrijk Franche Comte,Jura Mesnois
Beauregard
 

La Roche d'Ully

Aan de rand van de stad Ornans en in de bergen van de Jura ligt camping La Roche d'Ully. Naast de camping ligt het prachtige waterpark Noutiloue met een buitenbad met waterglijbanen, maar ook een binnenbad voor het geval het weer eens even niet mee zit, een sauna, een hamam en een jacuzzi. En op de ligweide kun je heerlijk relaxen. Op de camping vermaken de kleintjes zich wel in de speeltuin terwijl de iets ouderen tafeltennissen of volleyballen. Als je er op uit trekt neem dan een kijkje in de bruisende stad Besançon die op ongeveer 27 kilometer afstand van la Roche d'Ully ligt, dus daar kun je zo naar toe rijden. In de omgeving kun je allerlei dingen ondernemen zoals kanovaren, ga naar het Dino park en leer daar alles over het leven van dinosauriërs of bezichtig grotten, ook altijd leuk en avontuurlijk voor de kids.

€ 234.00

lees verder

Frankrijk Franche Comte,Jura Ornans
La Roche d'Ully
 

Val de Bonnal

Camping Le Val de Bonnal is een heerlijke camping waar je relaxen perfect kunt combineren met allerlei activiteiten. De rivier Ognon loopt langs de camping en op de rivier kun je kanoën of kayakken. In de directe omgeving van Le Val de Bonnal liggen vier meren, dus keus te over als het gaat om watersporten, zwemmen, vissen en noem maar op. Bij het zwemmeertje is ook een zonneweide en een kiezelstrandje (neem je waterschoenen mee, die kunnen van pas komen!). Het zwembad op de camping met rotspartijen, glijbanen en het splashpark is zeer populair bij jong en oud. Vergeet niet je luchtbedden of rubberboot mee te nemen voor op het meer. Daar ga je plezier van hebben. En voor de liefhebbers: ga lekker wandelen of fietsen rondom de meren.

€ 392.00

lees verder

Frankrijk Franche Comte,Jura Bonnal
Val de Bonnal