user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

BCF

In de woonkamer van dit appartement vindt u een tweepersoons bedbank of 2 uitschuifbare bedden. Er is een keuken met een vaatwasser, vier kookplaten, een combi-magnetron/grill en een koelkast. Het appartement heeft 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, een badkamer met bad en toilet, een extra douche en soms een extra toilet en een balkon of terras. Enkele appartementen hebben een tweede balkon. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 475.00

lees verder

Frankrijk Haute Savoie Flaine
BCF
 

BDF

In de woonkamer van dit appartement vindt u een tweepersoons bedbank of 2 uitschuifbare bedden. Er is een keuken met een vaatwasser, vier kookplaten, een combi-magnetron/grill en een koelkast. Het appartement heeft 3 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, een badkamer met bad en toilet, een extra douche en toilet en een balkon of terras. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 575.00

lees verder

Frankrijk Haute Savoie Flaine
BDF
 

BBQ

In de woonkamer van dit appartement vindt u een tweepersoons bedbank of 2 uitschuifbare bedden en een extra éénpersoonsbed. Er is een keuken met een vaatwasser, vier kookplaten, een combi-magnetron/grill en een koelkast. Het appartement heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, een badkamer met bad en toilet en een balkon of terras. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 425.00

lees verder

Frankrijk Haute Savoie Flaine
BBQ
 

BCQ

In de woonkamer van dit appartement vindt u een tweepersoons bedbank of 2 uitschuifbare bedden en een extra éénpersoonsbed. Er is een keuken met een vaatwasser, vier kookplaten, een combi-magnetron/grill en een koelkast. Het appartement heeft 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, een badkamer met bad en toilet, een extra douche en een balkon of terras. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 525.00

lees verder

Frankrijk Haute Savoie Flaine
BCQ
 

BBF

In de woonkamer van dit appartement vindt u een tweepersoons bedbank of 2 uitschuifbare bedden. Er is een keuken met een vaatwasser, vier kookplaten, een combi-magnetron/grill en een koelkast. Het appartement heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, een badkamer met bad en toilet en een balkon of terras. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 375.00

lees verder

Frankrijk Haute Savoie Flaine
BBF
 

Terrasses de Véret

Les Terrasses de Véret is gelegen in Flaine-Forêt, op een hoogte van 1600 meter. Vanaf uw chalet geniet u van het spectaculaire uitzicht. De residentie bevindt zich in een rustige omgeving, vlakbij het centrum van het plaatsje en bovendien direct naast de Grand Vans stoeltjeslift. U kunt dus van en naar uw accommodatie skiën! Skiresort Flaine bevindt zich op een hoogte van 1800 tot 2500m, op de top van het Grand Massif, dat één van de grootste skigebieden van Frankrijk is met in totaal 265 km piste. Door de grote variatie aan pistes, van makkelijke blauwe tot pittige zwarte, is dit skigebied geschikt voor wintersporters van elk niveau. Dankzij de goede ligging van het skigebied, met de Mont Blanc als buffer, is het gebied vrijwel elk seizoen sneeuwzeker. Het prachtige gebied is ook geliefd bij wandelaars.

€ 375.00

lees verder

Frankrijk Haute Savoie Flaine
Terrasses de Véret
 

Le Hameau de Flaine

Zin in een ontspannen vakantie in het gezellige Flaine? Dan zit u hier goed! Deze chalets zijn in...

€ 108.00

lees verder

Frankrijk Haute Savoie Flaine
Le Hameau de Flaine