user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

BCT

Dit appartement bestaat uit een woonkamer bedbank/uitschuifbaar bed voor 2 personen, een keuken met 2-4 kookplaten, koelkast, vaatwasser, en magnetron/grill, een badkamer met bad of douche, een toilet. Daarnaast is er een extra douche en toilet. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden en er is een slaapgedeelte met een stapelbed. Ook is er een terras of balkon met meubilair. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 325.00

lees verder

Frankrijk Hautes Pyrenees Saint Lary Soulan
BCT
 

BBF

Dit appartement bestaat uit een woonkamer bedbank/uitschuifbaar bed voor 2 personen, een keuken met 2-4 kookplaten, koelkast, vaatwasser, en magnetron/grill, een badkamer met bad of douche, een toilet, een slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden en een balkon of terras met meubilair. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 255.00

lees verder

Frankrijk Hautes Pyrenees Saint Lary Soulan
BBF
 

BCF

Dit appartement bestaat uit een woonkamer bedbank/uitschuifbaar bed voor 2 personen, een keuken met 2-4 kookplaten, koelkast, vaatwasser, en magnetron/grill, een badkamer met bad of douche, een toilet. Enkele appartementen hebben een extra douche en toilet. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden. Ook is er een terras of balkon met meubilair. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 275.00

lees verder

Frankrijk Hautes Pyrenees Saint Lary Soulan
BCF
 

BBT

Dit appartement bestaat uit een woonkamer bedbank/uitschuifbaar bed voor 2 personen, een keuken met 2-4 kookplaten, koelkast, vaatwasser, en magnetron/grill, een badkamer met bad of douche, een toilet. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden en ofwel een slaapgedeelte met tweepersoonsbed, 2 persoonsbedden of een stapelbed, danwel een een slaapgedeelte met een éénpersoonsbed en een extra bed/bedbank voor 1 persoon in de woonkamer. Daarnaast is er een balkon of terras met meubilair. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 275.00

lees verder

Frankrijk Hautes Pyrenees Saint Lary Soulan
BBT
 

BEQ

Dit appartement bestaat uit een woonkamer bedbank/uitschuifbaar bed voor 2 personen, een keuken met 2-4 kookplaten, koelkast, vaatwasser, en magnetron/grill, een badkamer met bad of douche, een toilet. Daarnaast is er een extra douche en toilet. Er zijn 4 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden en er is een slaapgedeelte met een stapelbed of 2 éénpersoonsbedden. Ook is er een terras of balkon met meubilair. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 425.00

lees verder

Frankrijk Hautes Pyrenees Saint Lary Soulan
BEQ
 

BEF

Dit appartement bestaat uit 2 etages en heeft een woonkamer bedbank/uitschuifbaar bed voor 2 personen, een keuken met 2-4 kookplaten, koelkast, vaatwasser, en magnetron/grill, een badkamer met bad of douche, een toilet. Daarnaast is er een extra douche en toilet. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden en er is een slaapkamer en een slaapgedeelte met een stapelbed. Ook is er een terras of balkon met meubilair. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 375.00

lees verder

Frankrijk Hautes Pyrenees Saint Lary Soulan
BEF
 

BAQ

Dit appartement bestaat uit een woonkamer bedbank/uitschuifbaar bed voor 2 personen en een bedbank/bed voor 1 persoon, een keuken met 2-4 kookplaten, koelkast, vaatwasser, en magnetron/grill, een badkamer met bad of douche, een toilet en een balkon of terras met meubilair. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 225.00

lees verder

Frankrijk Hautes Pyrenees Saint Lary Soulan
BAQ
 

Cami Réal

St. Lary, gelegen in het hart van de Vallée de l'Aure, is een typisch charmant Pyreneeëndorp in een geweldige omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen, ongeacht het seizoen. Het is ook een ideale uitvalsbasis voor tochtjes door de omgeving. Er zijn mogelijkheden te over voor trek- en wandeltochten naar bergmeertjes in de buurt, of voor een heuse beklimming van indrukwekkende bergtoppen tot 3000 meter hoogte. De hoogkwalitatieve résidence Cami Réal, gebouwd met hout, natuur- en leisteen in de onmiskenbare stijl van de Vallée de l'Aure, ligt op een ideale plek in het centrum van het dorp, op 300 meter van de thermaalbaden.

€ 225.00

lees verder

Frankrijk Hautes Pyrenees Saint Lary Soulan
Cami Réal