user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Le Rotja

Camping Le Rotja in Fuilla staat onder Nederlandse leiding en ligt in de Pyrénées-Orientales in een mooie natuurlijke omgeving. Je kunt hier prachtig wandelen en allerlei outdoor activiteiten beoefenen zoals survival- en mountainbiketochten. De Middellandse Zee ligt op een uurtje rijden. En als je eens wat anders wilt, maak dan bijvoorbeeld een tochtje met 'le train jaune', een ritje op het hoogste spoor van Europa. Of bezoek het vestingstadje Villefranche-de-Confluent met haar smalle steegjes, het dierenpark van Casteil of de geneeskrachtige bronnen van Vernet-les-Bains.

€ 298.00

lees verder

Frankrijk Languedoc Roussillon,Pyrénées Orientales Fuilla
Le Rotja
 

Jardins de Neptune

Jardins de Neptune is misschien wel één van de best gelegen vakantieparken in St. Cyprien-Plage. Een heerlijk zandstrand vind je al op 250 meter en het park biedt uitstekende faciliteiten. Je dobbert hier lekker in het zwembad, waar de kleinsten ook aan meedoen in het kinderbad. Dat er goed aan de kinderen gedacht wordt is duidelijk. Met een kinderclub van 6 tot 12-jarigen in de zomermaanden en een speeltuin zullen zij zich niet snel vervelen.

€ 346.00

lees verder

Frankrijk Languedoc Roussillon,Pyrénées Orientales St. Cyprien
Jardins de Neptune
 

La Lagune Beach

Ben jij als strandliefhebber op zoek naar een vakantie met vrienden of familie? Dan is deze accommodatie wat voor jou. Hotel Lagune Beach heeft een onmiddellijke ligging aan het zandstrand, beschikt over twee buitenzwembaden en biedt wellnessfaciliteiten waar heerlijk ontspannen kan worden. Ideaal toch? Het hotel gaat er prat op uitsluitend dagverse streekproducten te gebruiken voor de lekkere en gevarieerde keuken. Kinderen kunnen veilig en direct het strand op via een verbindingspad tussen hotel en strand.

€ 479.00

lees verder

Frankrijk Languedoc Roussillon,Pyrénées Orientales St. Cyprien
La Lagune Beach