user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Parc de Montsabert

Parc de Montsabert is gelegen in Coutures dat ligt tussen Angers en Saumur. Een ideale ligging om de Loirevallei te ontdekken. De kinderen worden uitstekend vermaakt door het actieve animatieteam en slapen in zo'n stoere De Waard tent op luchtbedden vinden ze vast en zeker heel gaaf. Weer echt kamperen! Aan de kinderen wordt sowieso veel aandacht besteed en ze maken al snel nieuwe vriendjes bij de trampolines en bij het zwembad, waar trouwens ook een apart kinderbad is. En als dat nog niet genoeg is, is er 6 dagen per week een animatieprogramma met telkens weer een ander thema. Kinderen die zich vervelen hebben ze hier nog nooit gezien! En willen ze toch wel een keer de camping af, dan kun je ze nog altijd meenemen naar het historische pretpark Le Puy de Fou of naar Terra Botanica in Angers waar alles draait om planten. Leuk en leerzaam.

€ 189.00

lees verder

Frankrijk Loire,Pays de la Loire Coutures
Parc de Montsabert
 

Le Domaine du Golf

In het land van kastelen en wijngaarden, in een groene omgeving, ligt Domaine de Golf. Het park is autovrij en heerlijk rustig gelegen. De woningen zijn netjes ingericht en hebben een eigen gemeubileerd terrasje. Heerlijk om 's avonds de foto's terug te kijken van Saumur. Misschien wel foto's van Musée du Cheval, het paardenmuseum, of van de grotwoningen waar zich in de 17e eeuw de hugenoten schuilhielden. Misschien is er wel een fietstocht of boottocht gemaakt langs de kastelen. Hier heb je genoeg fotomomenten, maar goed dat filmrolletjes verleden tijd zijn.

€ 70.00

lees verder

Frankrijk Loire,Pays de la Loire Saumur
Le Domaine du Golf
 

L'Ile D'Offard

Camping L'Ile d'Offard in Saumur ligt uniek op een eiland in de Loire en op maar een kwartiertje lopen van het centrum van Saumur, stad van 'kunst en geschiedenis'. Oftewel: de brug over en je bent er zo. Vanaf de camping heb je een fraai uitzicht op de burcht. Over de kinderen hoef je je geen zorgen te maken, want die vermaken zich wel in het zwembad en bij de waterglijbaan, bij het opblaaskasteel, op het multisportterrein of bij de miniclub. In de omgeving kun je prachtig fietsen, dus neem je fietsen mee of huur ze ter plaatse en fiets bijvoorbeeld de route 'Loire a velo'. Op de camping is trouwens ook een wellness centrum met onder andere een sauna en een hamam. Iets voor na een flinke fietstocht?

€ 69.00

lees verder

Frankrijk Loire,Pays de la Loire Saumur
L'Ile D'Offard