user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

La Marquisié

Trébas les Bains is een dorpje in de vallei van de Tarn, circa 35 km van Albi in Zuidwest-Frankrijk. De résidence ligt ongeveer twee kilometer buiten het centrum van het dorp, op een helling met fraai uitzicht op het dal en de omringende heuvels.

€ 170.00

lees verder

Frankrijk Midi Pyrénées Trébas
La Marquisié
 

BCF

Dit appartement is voorzien van een woonkamer met 2-persoons slaapbank, keuken met kookplaat, magnetron, koelkast en vaatwasser, badkamer met bad of douche, (apart) toilet, terras of balkon, slaapkamer met twee 1-persoonsbedden of een 2-persoonsbed en een slaapkamer met een 2-persoonsbed. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 210.00

lees verder

Frankrijk Midi Pyrénées Trébas
BCF
 

BBF

Dit appartement is voorzien van een woonkamer met 2-persoons slaapbank, keuken met kookplaat, magnetron, koelkast en vaatwasser, badkamer met bad of douche, (apart) toilet, terras of balkon, slaapkamer met twee 1-persoonsbedden of een 2-persoonsbed. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 170.00

lees verder

Frankrijk Midi Pyrénées Trébas
BBF