user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

2A4

Dit modern ingerichte appartement is geschikt voor 4 personen. De woonkamer heeft een gezellige eethoek en een aparte zithoek met slaapbank. De keuken is onder andere voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat en vaatwasser. Verder heeft het appartement een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Ook zijn een badkamer en een toilet aanwezig.

€ 306.00

lees verder

Frankrijk Pays de la Loire Noirmoutier En L'Ile
2A4
 

3M6

Dit modern ingerichte appartement is geschikt voor 6 personen. De woonkamer heeft een gezellige eethoek en een aparte zithoek. De keuken is onder andere voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat en vaatwasser. Verder heeft het appartement 2 slaapkamers, waarvan 1 met stapelbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Ook zijn een badkamer, een toilet en een terras met tuinmeubilair aanwezig.

€ 376.00

lees verder

Frankrijk Pays de la Loire Noirmoutier En L'Ile
3M6
 

Le Domaine des Pins

Eindeloos strandplezier op langgerekte stranden Vakantie vieren op een zonnig eiland, dat wilt u toch ook? Le Domaine des Pins ligt midden in de bossen op het mooie Île de Noirmoutier, vlak voor de ruige Bretonse kust. In de fris en vrolijk ingerichte appartementen heeft u alle ruimte en geniet u van een onbezorgde vakantie. De kinderen plonzen lekker in het zwembad en hebben op de speelvelden alle ruimte voor een potje voetbal. De langgerekte stranden zorgen voor eindeloos strandplezier. Bovendien kunt u aan de kust onder andere kajakken, surfen en zeillessen volgen. Op het eiland maakt u prachtige wandelingen en fietstochten langs zoutpannen en zandduinen en door groene eikenbossen. Sla ook een wandeling over de bijzondere Passage du Gois niet over - een weg die alleen tevoorschijn komt als het eb is. Een vakantie op dit bijzondere eiland zult u niet snel vergeten!

€ 306.00

lees verder

Frankrijk Pays de la Loire Noirmoutier En L'Ile
Le Domaine des Pins
 

3A7

Dit modern ingerichte appartement is geschikt voor 7 personen. De woonkamer heeft een gezellige eethoek en een aparte zithoek met slaapbank. De keuken is onder andere voorzien van een magnetron, koffiezetapparaat en vaatwasser. Verder heeft het appartement 2 slaapkamers, waarvan 1 met stapelbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Ook zijn een extra bed en een badkamer met toilet aanwezig.

€ 376.00

lees verder

Frankrijk Pays de la Loire Noirmoutier En L'Ile
3A7