user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Confluence

Als tussenstop of voor enkele dagen, in Lyon, biedt het Aparthotel Odalys Confluence je een verblijf in een appartement, ideaal gelegen in het verlengde van de binnenstad van Lyon. Het ligt in het hart van de recente en hedendaagse wijk Confluence. Vanuit hier zijn winkels en restaurants gemakkelijk te bereiken. Op ca. 200 meter van de Residence vind je een tramhalte ( T1 ) die leidt naar het treinstation en de metro. Maak een mooie wandeling door de verschillende wijken met elk een bijzondere sfeer: Le Vieux Lyon, Le Fourvière, La Croix - Rousse, alle drie op de Unesco werelderfgoedlijst. Niet te vergeten Lyon Confluence, de meest recente van de wijken in Lyon. Je ziet monumenten met een rijke geschiedenis, middeleeuwse en prachtige religieuze gebouwen en parken. Ga verder met een ontdekking van de echte gerechten uit Lyon in een restaurant met het label Bouchon. Tot slot kun je genieten van de plaatsen die Lyon een culturele hoofdstad hebben gemaakt: het Lumière Museum en het Huis van Guignol. Lyon, de hoofdstad voor zijde, film en gastronomie, is een dynamische bestemming met een rijk erfgoed in historisch en cultureel vlak.

€ 282.00

lees verder

Frankrijk Rhone Lyon
Confluence
 

Lagrange City Lyon

Lagrange City Lyon ligt op 2 minuten lopen van het metrostation Montplaisir/Lumière dat je naar het centrum van Lyon brengt: place Bellecour, Vieux Lyon (Cathédrale St Jean) en de Basilique de Fourvière. De accommodatie is voorzien comfortabel ingerichte studio's en appartementen. Tegen betaling zijn een continentaal ontbijtbuffet, privéparkeergelegenheid en een spa met een sauna, een stoombad en whirlpool beschikbaar.

€ 192.00

lees verder

Frankrijk Rhone Lyon
Lagrange City Lyon
 

Riviercruise Franse Rhône Saône

8-daagse riviercruise per MS Bijou****+ vanuit Lyon naar o.a. Chalon, Mâcon, Trévoux, Viviers, Arles, Avignon en Châteuneuf-du-Pape

€ 1059.00

lees verder

Frankrijk Rhône Lyon
Riviercruise Franse Rhône Saône