user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Lac Des Sapins

Vind de beste deal naar Camping Lac Des Sapins in Cublize, Rhône-Alpes!...

€ 301.00

lees verder

Frankrijk Rhône Alpes Cublize
Lac Des Sapins
 

Lagrange City Lyon Lumiere

Vind de beste deal naar Hotel Lagrange City Lyon Lumiere in Lyon, Rhône-Alpes!...

€ 196.00

lees verder

Frankrijk Rhône Alpes Lyon
Lagrange City Lyon Lumiere
 

BBT

Dit appartement heeft een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, kookplaatsen, magnetron. Er is een woonkamer met 2 uitschuifbedden, een slaapkamer met tweepersoonbed of 2 éénpersoonsbedden, een nis met een stapelbed, een toilet, een badkamer, een terras of balkon en een skilocker. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 275.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Les Déserts
BBT
 

BCF

Dit appartement (soms bestaande uit 2 verdiepingen) en heeft een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, kookplaten en magnetron. Er is een woonkamer met 2 uitschuifbare bedden, er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden. Daarnaast is er een badkamer, toilet (soms een 2e toilet), een balkon of terras en een skilocker. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 305.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Les Déserts
BCF
 

BDQ

Dit gezellige appartement (dubbel) biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met bedbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten een terras of balkon en parkeerruimte. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers (elk met 2 éénpersoonsbedden of stapelbedden), 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). Een negende bed bevindt zich in één van de slaapkamers of in de woonkamer. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 555.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BDQ
 

Best Western Charlemagne

Vind de beste deal naar Hotel Best Western Charlemagne in Lyon, Rhône-Alpes!...

€ 334.00

lees verder

Frankrijk Rhône Alpes Lyon
Best Western Charlemagne
 

Le Bontemps

Vind de beste deal naar Camping Le Bontemps in Vernoiz, Rhône-Alpes!...

€ 325.00

lees verder

Frankrijk Rhône Alpes Vernoiz
Le Bontemps
 

BCW

In de woonkamer van dit appartement vindt u een bedbank of een uitschuifbaar bed. Er is een keuken met vaatwasser, kookplaten, een combimagnetron en koelkast. Het appartement heeft twee slaapkamers met tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een cabinekamer en slaapkamer met stapelbedden of bedbanken met uitschuifbare bedden. Er zijn twee badkamers met verwarmde handdoekenrekken en wc's. Verder is er een balkon of terras en een parking. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 505.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Valmeinier
BCW
 

Les Chalets du Berger

Dit is een luxe résidence bestaande uit 40 houten chalets in traditionele bouwstijl, gelegen in het centrum van het bergdorp La Féclaz. De smaakvol ingerichte chalets bestaan uit twee of drie appartementen (waarvan sommige met voorzieningen voor mindervalide) en hebben elk een lounge, satelliettelevisieaansluiting, een parkeerplaats en een balkon of terras. De mogelijkheden in de wintersportregio Savoie Grand Révard zijn uiteenlopend. Skiërs, wandelaars en langlaufers kunnen zich hier prima vermaken. Het gebied biedt 50 km aan gevarieerde pistes voor de hele familie. De pistes overbruggen weinig hoogteverschil, waardoor beginners hier prima uit de voeten kunnen. Door het prachtige natuurpark Massif des Bauges, lopen maar liefst 140 km langlaufloipes en voor winterwandelaars ligt er 60 km aan routes klaar. Savoie Grand Révard is een veelzijdig skigebied waar ieder type wintersporter zich thuis zal voelen.

€ 225.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Les Déserts
Les Chalets du Berger
 

Mistercamp Saint Amand

Vind de beste deal naar Camping Mistercamp Saint Amand in Laurac En Vivarais, Rhône-Alpes!...

€ 280.00

lees verder

Frankrijk Rhône Alpes Laurac En Vivarais
Mistercamp Saint Amand
 

BCT

Dit gezellige appartement (dubbel) biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met slaapbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten een terras of balkon en parkeerruimte. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers (elk met 2 éénpersoonsbedden of stapelbedden), 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). Extra tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden in de woonkamer. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 505.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BCT
 

La Grappe Fleurie

Vind de beste deal naar Camping La Grappe Fleurie in Fleurie, Rhône-Alpes!...

€ 135.00

lees verder

Frankrijk Rhône Alpes Fleurie
La Grappe Fleurie
 

BCF

Dit gezellige appartement biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met slaapbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten is er een terras of balkon en parkeerruimte. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, 1 slaapkamer of cabine met 2 éénpersoonsbedden of stapelbedden, 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 405.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BCF
 

BCQ

Dit gezellige appartement biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met slaapbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten is er een terras of balkon en parkeerruimte. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers (elk met 2 éénpersoonsbedden of stapelbed), 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). 1 extra bed/sofa bed bevindt zich in de woonkamer. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 505.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BCQ
 

BBF

Dit gezellige appartement biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met bedbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten is er een terras of balkon en een parkeerplaats. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 325.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BBF
 

Les Oliviers

Vind de beste deal naar Hotel Les Oliviers in Loriol Sur Drome, Rhône-Alpes!...

€ 255.00

lees verder

Frankrijk Rhône Alpes Loriol Sur Drome
Les Oliviers
 

BEF

Dit gezellige appartement biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met bedbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten een terras of balkon en parkeerruimte. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers (elk met 2 éénpersoonsbedden of een tweepersoonsbed), 2 slaapkamers of een slaapruimte (elk met 2 éénpersoonsbedden of stapelbedden), 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). De meeste beschikken over een extra badkamer/toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 625.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BEF
 

Le Lac Bleu

Kom uw vakantie vieren op camping Lac Bleu, aan de oever van het meer op een eersteklas-locatie v...

€ 153.00

lees verder

Frankrijk Rhône Alpes Chatillon En Diois
Le Lac Bleu
 

BBT

Dit gezellige appartement biedt hoogstaande voorzieningen: een woonkamer met een slaapbank, een keuken voorzien van een vaatwasser, kookplaten, magnetron/grill en buiten is er een terras of balkon en parkeerruimte. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, 1 cabine of slaapruimte met 2 éénpersoonsbedden of stapelbedden, 1 badkamer of doucheruimte en een toilet (vaak gescheiden). Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 405.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Saint Sorlin d'Arves
BBT
 

Confluence

Vind de beste deal naar Appartement Confluence in Lyon, Rhône-Alpes!...

€ 267.00

lees verder

Frankrijk Rhône Alpes Lyon
Confluence