user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

BBT

Dit appartement heeft een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, kookplaatsen, magnetron. Er is een woonkamer met 2 uitschuifbedden, een slaapkamer met tweepersoonbed of 2 éénpersoonsbedden, een nis met een stapelbed, een toilet, een badkamer, een terras of balkon en een skilocker. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 275.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Les Déserts
BBT
 

BCF

Dit appartement (soms bestaande uit 2 verdiepingen) en heeft een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, kookplaten en magnetron. Er is een woonkamer met 2 uitschuifbare bedden, er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden. Daarnaast is er een badkamer, toilet (soms een 2e toilet), een balkon of terras en een skilocker. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 305.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Les Déserts
BCF
 

Les Chalets du Berger

Dit is een luxe résidence bestaande uit 40 houten chalets in traditionele bouwstijl, gelegen in het centrum van het bergdorp La Féclaz. De smaakvol ingerichte chalets bestaan uit twee of drie appartementen (waarvan sommige met voorzieningen voor mindervalide) en hebben elk een lounge, satelliettelevisieaansluiting, een parkeerplaats en een balkon of terras. De mogelijkheden in de wintersportregio Savoie Grand Révard zijn uiteenlopend. Skiërs, wandelaars en langlaufers kunnen zich hier prima vermaken. Het gebied biedt 50 km aan gevarieerde pistes voor de hele familie. De pistes overbruggen weinig hoogteverschil, waardoor beginners hier prima uit de voeten kunnen. Door het prachtige natuurpark Massif des Bauges, lopen maar liefst 140 km langlaufloipes en voor winterwandelaars ligt er 60 km aan routes klaar. Savoie Grand Révard is een veelzijdig skigebied waar ieder type wintersporter zich thuis zal voelen.

€ 225.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Les Déserts
Les Chalets du Berger
 

BCT

Dit appartement (soms toegankelijk is voor mindervaliden, soms bestaande uit 2 verdiepingen) is uitgerust met een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, kookplaten en magnetron. Er is een woonkamer met 2 uitschuifbedden + 1 bed voor een extra persoon. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of éénpersoonsbedden, er is een badkamer of douche, een toilet, een balkon of terras en een skilocker. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 305.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Les Déserts
BCT
 

BCW

Dit appartement van 2 verdiepingen beschikt over een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, kookplaten en magnetron. Er is een woonkamer met 2 uitschuifbedden, 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, een slaapgedeelte met stapelbed óf 2 uitklapbedden in de woonkamer, een badkamer, een douche met toilet, een apart toilet, een balkon of terras en een skilocker. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 325.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Les Déserts
BCW
 

BBF

Dit appartement biedt een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, kookplaten, magnetron. Er is een woonkamer met 2 uitschuifbedden, een slaapkamer met tweepersoonbed of 2 éénpersoonsbedden, een badkamer of douche, een toilet, een terras of balkon en een skilocker. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 225.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Les Déserts
BBF
 

BDQ

Dit appartement is gelegen op 2 verdiepingen en heeft een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, kookplaten en magnetron. Er is een woonkamer met 2 uitschuifbare bedden. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, 1 slaapkamer voor 3 personen (1 tweepersoonsbed + 1 éénpersoonbed óf 3 éénpersoonsbedden), een badkamer, een douche, 2 toiletten een balkon of terras en een skilocker. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 425.00

lees verder

Frankrijk Rhone Alpes Les Déserts
BDQ