user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Les Chalets du Thabor

Les Chalets du Thabor is een fraai complex van vakantiechalets, opgetrokken in de plaatselijke Savoyard-stijl. Het kleinschalige complex ligt aan de voet van een berg en bestaat uit 78 hoogwaardige en comfortabele appartementen. Winkels vindt u 100 meter verderop. Het mooie, maar kleine dorpje Valfréjus ligt op een hoogte van 1500 meter in de bergen van Thabor. De voorzieningen in het dorp zoals de winkeltjes, barretjes en restaurants maken uw wintersportvakantie compleet. Het skigebied van Valfréjus is niet heel groot met 65 km aan pistes, maar biedt uitstekende off-piste mogelijkheden. Een dik pak sneeuw is hier eerder regel dan uitzondering. De pistes zijn geschikt voor elk niveau wintersporter!

€ 275.00

lees verder

Frankrijk Savoie Valfréjus
Les Chalets du Thabor
 

BBT

Dit functionele appartement heeft een woonkamer met bedbank of 2 uitschuifbare bedden en een compleet ingerichte keuken met koelkast, magnetron, kookplaten en vaatwasser en een balkon of terras. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed, een cabine met stapelbed, een badkamer en toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 325.00

lees verder

Frankrijk Savoie Valfréjus
BBT
 

BBF

Dit appartement is erg functioneel ingericht met een woonkamer met bedbank of 2 uitschuifbare bedden en een compleet ingerichte keuken met koelkast, magnetron, kookplaten en vaatwasser en een balkon of terras. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer en toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 275.00

lees verder

Frankrijk Savoie Valfréjus
BBF
 

BCT

Dit appartement bestaat uit 2 verdiepingen (enkele appartementen zijn geschikt voor mindervaliden) en is functioneel ingericht. Er is een woonkamer met bedbank of 2 uitschuifbare bedden en een compleet ingerichte keuken met koelkast, magnetron, kookplaten en vaatwasser en een balkon of terras. Er zijn 2 slaapkamers met tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, een slaapruimte of vide met stapelbed, een badkamer, douche en 1 of toiletten. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 375.00

lees verder

Frankrijk Savoie Valfréjus
BCT