user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

BBT

Deze gezellige appartementen bieden hoogstaande voorzieningen. Er is een woonkamer met een bedbank of 2 uitschuifbare bedden en een keuken met vaatwasser, kookplaten, koelkast en een magnetronoven/grill. Er is 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, 1 cabine met stapelbedden en een badkamer of een douche. Toilet is vaak gescheiden. Bovendien is er een balkon of een terras met tuinmeubilair. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 290.00

lees verder

Frankrijk Somme Cayeux sur Mer
BBT
 

BBU

Deze gezellige appartementen bieden hoogstaande voorzieningen. Er is een woonkamer met een bedbank of 2 uitschuifbare bedden en een keuken met vaatwasser, kookplaten, koelkast en een magnetronoven/grill. Er is 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, 1 cabine met stapelbedden en een badkamer of een douche. Toilet is vaak gescheiden. Bovendien is er een balkon of een terras met tuinmeubilair. Hetzelfde als BBT, maar dan met uitzicht op zee. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 330.00

lees verder

Frankrijk Somme Cayeux sur Mer
BBU
 

BCT

Deze gezellige appartementen bieden hoogstaande voorzieningen. Er is een woonkamer met een bedbank of 2 uitschuifbare bedden en een keuken met vaatwasser, kookplaten, koelkast en een magnetronoven/grill. Er zijn 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, 1 cabine met stapelbedden en een badkamer of een douche en nog een extra doucheruimte. Toilet is vaak gescheiden. Bovendien is er een balkon of een terras met tuinmeubilair. Enkele appartementen hebben uitzicht op zee. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 346.00

lees verder

Frankrijk Somme Cayeux sur Mer
BCT
 

Terrasses de la Plage

Cayeux Sur Mer, aan de fraaie Baie de Somme in Picardië, is wat je noemt een verrassende locatie. Het strand wordt omzoomd door meer dan vierhonderd kleurrijke strandhuisjes langs een baai die geldt als een van de mooiste ter wereld. De résidence Les Terrasses de la Plage ligt op een uitzonderlijke locatie aan het kiezelstrand van Cayeux, dichtbij het stadscentrum, het casino en de plaatselijke winkels. Het complex heeft een uitstekend verwarmd binnenbad met kindergedeelte, terras en fitnessruimte.

€ 250.00

lees verder

Frankrijk Somme Cayeux sur Mer
Terrasses de la Plage
 

BBF

Deze gezellige appartementen bieden hoogstaande voorzieningen. Er is een woonkamer met een bedbank of 2 uitschuifbare bedden en een keuken met vaatwasser, kookplaten, koelkast en een magnetronoven/grill. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden en een badkamer of een douche. Toilet is vaak gescheiden. Bovendien is er een balkon of een terras met tuinmeubilair. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 258.00

lees verder

Frankrijk Somme Cayeux sur Mer
BBF
 

BAT

Deze gezellige appartementen bieden hoogstaande voorzieningen. Er is een woonkamer met een bedbank of 2 uitschuifbare bedden en een keuken met vaatwasser, kookplaten, koelkast en een magnetronoven/grill. Er is 1 cabine met stapelbedden en een badkamer of een douche. Toilet is vaak gescheiden. Bovendien is er een balkon of een terras met tuinmeubilair. Alle appartementen hebben uitzicht op zee. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 250.00

lees verder

Frankrijk Somme Cayeux sur Mer
BAT