user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

3MH6

Deze stacaravan is geschikt voor 6 personen. De stacaravan is voorzien van een woonkamer met slaapbank en een keuken met magnetron. Daarnaast beschikt de caravan over twee slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een terras.

€ 311.00

lees verder

Frankrijk Var La Seyne Sur Mer
3MH6
 

La Forêt de Janas

Prachtige zandstranden, een helder blauwe zee, gezellige dorpjes en mondaine badplaatsen; dat is de Côte D'Azur! Een vakantie in deze zonovergoten regio in Frankrijk begint op Camping La Foret de Janas: een rustige camping midden in een prachtig natuurgebied. Met het zwembad, de kinderclub, feestavonden en vele andere faciliteiten is er genoeg te beleven voor jong en oud. Ook de omgeving is het ontdekken zeker waard; trek uw wandelschoenen aan en adem de geur van de citroenbomen in tijdens een heerlijke wandeling, bezoek de indrukwekkende stad Marseille of de 100 fonteinen in de stad Aix-en-Provence. Liever ontspannen? Strijk dan neer op een terrasje in de gezellige badplaats La Seyne-sur-mer of kom even helemaal tot rust op een van de witte zandstranden… Dit is niet voor niets de meest populaire vakantieregio in Frankrijk!

€ 311.00

lees verder

Frankrijk Var La Seyne Sur Mer
La Forêt de Janas
 

3MH8

Deze stacaravan is geschikt voor 8 personen. De stacaravan is voorzien van een woonkamer met slaapbank en keuken. Daarnaast beschikt de caravan over drie slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een terras.

€ 331.00

lees verder

Frankrijk Var La Seyne Sur Mer
3MH8