user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Les Mas de Saint Hilaire

Les Mas de Saint Hilaire, een résidence in een dennenbos van 600 hectare, ligt op slechts 500 meter van heerlijke zandstranden, te voet bereikbaar via het bos en de duinen. Het kustplaatsje ademt een vredige sfeer en is daarmee de perfecte locatie voor een ontspannende gezinsvakantie. St-Hilaire-de-Riez ligt op een fraaie plek aan de Atlantische kust, in een regio die rijk is aan schitterende stranden, rustige dennenbossen en drassige landschappen.

€ 298.00

lees verder

Frankrijk Vendee Saint Hilaire de Riez
Les Mas de Saint Hilaire
 

CCK

Deze accommodatie heeft een zitbank, keuken met oven, kookplaat en koelkast, een badkamer of doucheruimte en een apart toilet. Verder is er een privé tuin/terras met tuinmeubilair en parkeergelegenheid. De CCK heeft 2 slaapkamers voor 2 personen en een 2-persoons slaapvide. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 346.00

lees verder

Frankrijk Vendee Saint Hilaire de Riez
CCK
 

CBT

Deze accommodatie heeft een zitbank, keuken met oven, kookplaat en koelkast, een badkamer of doucheruimte en een apart toilet. Verder is er een privé tuin/terras met tuinmeubilair en parkeergelegenheid. De CBT heeft 1 slaapkamer voor 2 personen en een slaapvide voor 2-3 personen. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders.

€ 298.00

lees verder

Frankrijk Vendee Saint Hilaire de Riez
CBT