user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Domaine de Vertmarines

Le Domaine de Vertmarines ligt in het zuidelijke deel van Saint Jean de Monts op slechts 2,5 km van de beroemde stranden van de Vendée en amper 2 km van alle voorzieningen. Dit is de ideale plek voor een vakantie met het gezin of vrienden. De prestigieuze villa's zijn allemaal voorzien van een zwembad en een tuin met veel privacy.

€ 506.00

lees verder

Frankrijk Vendee Saint Jean de Monts
Domaine de Vertmarines
 

EEB

Identiek aan de EEA, maar ruimer, luxer, gelegen op een mooiere locatie en inclusief TV en DVD-speler. Deze accommodatie beschikt over een ruime woonkamer met balkenplafond, keuken met vaatwasser, fornuis, koelkast met vriesvak, badkamer en/of doucheruimte en toilet (soms apart). Buiten bevindt zich een verhard terras, grote privé tuin, garage en privézwembad. De EEA heeft 4 slaapkamers voor 2 personen en een extra doucheruimte en toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders. Het zwembad kan op aanvraag worden verwarmd. Hiervoor worden extra energiekosten in rekening gebracht.

€ 722.00

lees verder

Frankrijk Vendee Saint Jean de Monts
EEB
 

Excellence 3 slk

De Excellence is de grootste van de reeks stacaravans. Deze luxe uitgevoerde caravans voor maximaal 8 personen. Deze caravan heeft 3 slaapkamers (bij een maximum bezetting slapen 2 personen op een bedbank), met haardroger. De woonruimte voorziet u van een grote sofa en een gaskachel. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast/diepvriezer, magnetron, oven, potten, pannen, servies en bestek. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Buiten vindt u een tafel, stoelen en ligstoelen. De derde slaapkamer (voor kinderen) is niet geschikt voor volwassenen!

€ 327.00

lees verder

Frankrijk Vendee Saint Jean de Monts
Excellence 3 slk
 

Elegance 2slk

De Elegance is een ruime stacaravan voor maximaal 6 personen. Deze caravan heeft 2 slaapkamers (bij een maximum bezetting slapen 2 personen op een slaapbank) met haardroger. De woonruimte voorziet u van een grote sofa en een gaskachel. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast/diepvriezer, magnetron, oven, potten, pannen, servies en bestek. De badkamer beschikt over een douche en er is een apart toilet. Buiten vindt u een tafel, stoelen en ligstoelen.

€ 290.00

lees verder

Frankrijk Vendee Saint Jean de Monts
Elegance 2slk
 

Le Bois Masson

Le Bois Masson is een populair vakantiepark onder gezinnen. Het is een van de grootste parken in de regio, waar u van alles kunt ondernemen. Vakantiegangers zijn direct gecharmeerd van de gezellige sfeer die er heerst. Le Bois Masson is het zusterpark van Le Bois Dormant, dat op een steenworp afstand ligt. U kunt dus genieten van het beste dat beide locaties te bieden hebben.

€ 290.00

lees verder

Frankrijk Vendee Saint Jean de Monts
Le Bois Masson
 

EDA

Deze accommodatie beschikt over een ruime woonkamer met balkenplafond, keuken met vaatwasser, fornuis, koelkast met vriesvak, badkamer en/of doucheruimte en toilet (soms apart). Buiten bevindt zich een verhard terras, grote privé tuin, garage en privézwembad. De EDA heeft 3 slaapkamers voor 2 personen. De meeste villa's hebben een extra doucheruimte. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders. Het zwembad kan op aanvraag worden verwarmd. Hiervoor worden extra energiekosten in rekening gebracht.

€ 522.00

lees verder

Frankrijk Vendee Saint Jean de Monts
EDA
 

ECA

Deze accommodatie beschikt over een ruime woonkamer met balkenplafond, keuken met vaatwasser, fornuis, koelkast met vriesvak, badkamer en/of doucheruimte en toilet (soms apart). Buiten bevindt zich een verhard terras, grote privé tuin, garage en privézwembad. De ECA heeft 2 slaapkamers met 2-persoonsbed of 2 losse bedden. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders. Het zwembad kan op aanvraag worden verwarmd. Hiervoor worden extra energiekosten in rekening gebracht.

€ 506.00

lees verder

Frankrijk Vendee Saint Jean de Monts
ECA
 

EEA

Deze accommodatie beschikt over een ruime woonkamer met balkenplafond, keuken met vaatwasser, fornuis, koelkast met vriesvak, badkamer en/of doucheruimte en toilet (soms apart). Buiten bevindt zich een verhard terras, grote privé tuin, garage en privézwembad. De EEA heeft 4 slaapkamers voor 2 personen en een extra doucheruimte en toilet. Voor circa [euro] 35,- per week kunt u ter plaatse een televisie bijboeken met voornamelijk Franse zenders. Het zwembad kan op aanvraag worden verwarmd. Hiervoor worden extra energiekosten in rekening gebracht.

€ 586.00

lees verder

Frankrijk Vendee Saint Jean de Monts
EEA