user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

3C6

Deze stacaravan is geschikt voor 6 personen en voorzien van een woonkamer met een 2-persoons slaapbank. De keuken is ingericht met een koelkast, kookplaat en magnetron en de badkamer beschikt over een douche en een apart toilet. De stacaravan heeft 2 slaapkamers, waarvan een met 1 tweepersoonsbed en een met 2 eenpersoonsbedden.

€ 256.00

lees verder

Frankrijk Vendee Talmont Saint Hilaire
3C6
 

3M6

Deze bungalow is geschikt voor 6 personen en voorzien van een woonkamer met een slaapbank voor 2 personen. De keuken is ingericht met een koelkast, kookplaat, magnetron en vaatwasser en de badkamer beschikt over een douche en een toilet. De bungalow heeft 2 slaapkamers, waarvan een beneden en een boven. Een slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en een over 2 eenpersoonsbedden.

€ 306.00

lees verder

Frankrijk Vendee Talmont Saint Hilaire
3M6
 

Domaine Saint Martin

Domaine Saint Martin ligt in de gezellige badplaats Talmont Saint Hilaire. Hier vindt u fijne zandstranden, een jachthaven. Prachtige duinen en een rotsachtige kustlijn. Op het park vindt u ruime appartementen, een binnen- en buitenzwembad en in de zomermaanden gratis animatie. Het strand ligt op slechts 300 meter afstand van het park. Een heerlijke vakantiebestemming voor het hele gezin.

€ 256.00

lees verder

Frankrijk Vendee Talmont Saint Hilaire
Domaine Saint Martin