user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Creta Palm

Wat maakt Creta Palm nou zo fijn? Zijn het de appartementen die zo ruim en fris zijn? De twee zwembaden die naar je lonken? Of de vrijheid om te kiezen voor een verblijf met alleen ontbijt of alle maaltijden erbij? Wat de reden ook is, je voelt je hier snel thuis. En de kids vermaken zich prima. De hele dag plonzen in het zwembad is al snel een feest. En anders zoek je de gezelligheid van het centrum van Agia Marina op en trippel je inclusief handdoek en leesvoer naar het heerlijke strand.

€ 531.00

lees verder

Griekenland Kreta,Kreta West Agia Marina
Creta Palm
 

Chryssida

Met uitzicht over Agia Marina is het goed vertoeven bij Chryssida. Het voelt hier typisch Grieks en ook een beetje tropisch. Want onder de palmbomen bij het zwembad geniet je van lange zomerdagen. Via een pad naast het complex bereik je het centrum en het strand. het is even een wandeling, maar dan sta je wel meteen midden in de gezelligheid. Volop restaurants en bars. Met een hele vakantie voor de boeg kies je gewoon iedere dag een andere plek. En naast goed eten wil je ook leuke dingen ondernemen. Lekker een paar dagen met de auto op pad dus. Want er is zoveel te doen en te zien. Vandaag luieren op het prachtige Elafonissi strand? En morgen een stevige wandeling door de Samaria kloof?

€ 462.00

lees verder

Griekenland Kreta,Kreta West Agia Marina
Chryssida
 

Amalthia Beach

De locatie doet de naam van hotel Amalthia Beach eer aan. Pal aan het strand van Agia Marina is de zonaanbidder hier de koning te rijk. En deze gouden strook van zand is ook nog eens bekroond met de Blauwe vlag. Dat betekent veilig badderen in een schone zee. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen dus. Comfortabel is het verblijf hier sowieso en daar is nog een schepje bovenop gedaan. De Superior kamers zijn wel erg prettig. En het personeel verdient een dikke plus. Een kopje koffie? Een lekker ontbijt? Dat wordt graag bereid. Pak de tas maar vast.

€ 643.00

lees verder

Griekenland Kreta,Kreta West Agia Marina
Amalthia Beach