user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Sirios Village

Het All Inclusive hotel Sirios Village is knus en fijn, je voelt je als snel thuis. Trek voor de kinderen maar meteen de zwemspullen uit de koffer, want het zwembad met miniglijbanen is 'the place to be'. Waar de kinderstemmen hier luid klinken hoor je op het strand vooral de golfslag. Een wandelpad achter het hotel brengt je naar deze heerlijke plek. Maar voordat je gaat eet je eerst een hapje. Want eten en drinken is inbegrepen en natuurlijk ook de ijsjes voor de kids. Dus iedereen kan ongelimiteerd smullen. Dicht bij huis vind je Chania-stad. Ontdek hier de leuke kleine straten en steegjes van deze oude Venetiaanse stad.

€ 732.00

lees verder

Griekenland Kreta,Kreta West Chania
Sirios Village
 

TUI SENSIMAR Kalliston Resort Spa by Atlantica

Je beleeft een heerlijk ontspannen vakantie, want wat een rust hier. 's Ochtends de deur naar het balkon openen en met een kop koffie de dag beginnen. En dan bedenken of het een dagje Chania wordt of toch nog een bezoekje aan het strand. Het eten is hier ook zo lekker! Doen: romantisch dineren in de wijnkelders van de hotelsommelier. En daarna uitslapen in een designkamer. In dit stijlvolle resort staat verwennen voorop. Dus bereid je voor op frappés met een smile en massages in een onovertroffen spa.

€ 938.00

lees verder

Griekenland Kreta,Kreta West Chania
TUI SENSIMAR Kalliston Resort Spa by Atlantica
 

SUNEO CLUB Althea Village

In SUNEO CLUB Althea Village eerst lekker chillen en zorgeloos meedeinen op het ritme van de dag. Dus: eten, drinken, plonzen en een beetje lezen. Tijdens deze All Inclusive vakantie krijg je een gevarieerde keuken helemaal vers op een presenteerblaadje. En terwijl je wat zon pakt bij een van de zwembaden zijn de kinderen bijna niet weg te slaan bij het Suneo Play House. Maar het kan gaan kriebelen, want Kreta zindert van de belevenissen. Wat dacht je van Chania stad? Of een pittige wandeling door de Samariakloof? Samen of met het hele gezin erop uit dus.

€ 625.00

lees verder

Griekenland Kreta,Kreta West Chania
SUNEO CLUB Althea Village
 

Panorama

Een passende naam voor dit charmante hotel. Want een panorama op de baai van Chania krijg je hier cadeau. En het hotel voorziet ook in al je andere wensen. Een prettige kamer, maaltijden inclusief en speciale zones voor alleen volwassenen. Ben je minimaal 16 jaar oud, dan ben je van harte welkom in het Panorama Blue gedeelte. De kamers zijn hier net wat stijlvoller van inrichting en je geniet van enkele fijne extra's. En het draait natuurlijk om de locatie. Even naar Chania stad op en neer voor een dagje én avond Kretezische sfeer proeven. Klaar om te gaan?

€ 720.00

lees verder

Griekenland Kreta,Kreta West Chania
Panorama
 

Golden Sand Sun

Je ideale vakantie is de perfecte combinatie van luieren op het strand en struinen door de stad. Om te beginnen zet je al snel Golden Sand & Sun op je verlanglijstje. De appartementen liggen op nog geen honderd stappen van het gouden zand van Chrissi Akti. En in een rit van 10 minuten sta je in het hart van Chania. Je valt meteen voor de charme van deze stad. Bij de haven van het romantische Chania hop je van de ene hippe bar naar de andere authentieke taverne. Kali orexi! Smalle straatjes, kleurige shops en historische gebouwen wisselen het straatbeeld af. Zorg voor voldoende gigabytes op je camera. En natuurlijk neem je de tijd om lekker bij te kleuren bij het zwembad van het complex. Het is ten slotte vakantie.

€ 441.00

lees verder

Griekenland Kreta,Kreta West Chania
Golden Sand Sun