user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Avra Imperial

Wat een eye cather. Bij Avra Imperial vier je vakantie op een ander niveau. Aan de poolbar bij het zwembad van olympisch formaat nip je van een frisse cocktail terwijl je voeten in het water bungelen. De beste manier om af te koelen. Je deint met het kalme tempo van de dag mee en beland met je handdoek op een ligbedje onder een parasol. Of in het wellnesscentrum. Neem een saunabezoekje of laat je spieren los masseren en je voelt je als herboren. Ook het buffet is tot in de puntjes verzorgd. Ontbijt, lunch en diner zijn erg smaakvol en meer dan compleet. Net als de kamers. Eenmaal dat bed in zicht wil je er op neerploffen. Comfort ten top: een kamer met een privézwembad. Volledig zorgeloos genieten!

€ 730.00

lees verder

Griekenland Kreta,Kreta West Kolimbari
Avra Imperial
 

Chryssana Beach

Wil je echt op adem en tot rust komen? Dan is Chryssana the place to be. Door de ligging kan het hier soms muisstil zijn. Terwijl je bij het zwembad verzonken bent in je e-reader vergeet je daardoor haast de tijd. Als de dorst begint te komen bestel je bij de bar een fris colaatje en iets te knabbelen. Je hoeft je ligbed niet af. 's Avonds kan je ook hier blijven, ze serveren graag een lekkere Griekse maaltijd voor je. Begint het na die rust wat te kriebelen? Verken de prachtige omgeving van West Kreta. Wandelen, mountainbiken, met de auto touren... Zo ontdek je die ene taverne waar de souflaki zo goed smaakt! Een klein pareltje onder de warme zon.

€ 595.00

lees verder

Griekenland Kreta,Kreta West Kolimbari
Chryssana Beach
 

Grand Bay Beach Resort

De zon kust je wakker, een nieuwe dag in het Grand Bay Beach Resort in Kolimbari breekt aan. Wat heb je het hier goed voor elkaar. De voordelen van een All Inclusive resort, maar met de intieme sfeer van een kleinschalig hotel. Het kiezelstrand aan je voeten en het kalme vissersdorpje naast de deur. Het hotel opent zijn poorten alleen voor gasten van 16 jaar of ouder. Dus de golven van de zee is alles wat je hoort. En de ober die vraagt wat je wilt drinken. Rustig doezel je nog even weg op je ligbedje aan het zwembad. Schandalig genieten zo.

€ 669.00

lees verder

Griekenland Kreta,Kreta West Kolimbari
Grand Bay Beach Resort