user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

24 daagse rondreis Kleurrijk Mexico Guatemala

Deze reis neemt je mee naar Mexico en Guatemala. Twee landen met elk hun eigen verleden en karakter, maar met gedeelde schoonheid. Afwisseling is het codewoord! Van Maya's en Azteken tot Spaanse veroveraars en van het warmbloedige Yucatán naar de koele hooglanden van Chiapas. Het Caribische ritme in Playa del Carmen wissel je af met de prettige chaos van miljoenenstad Mexico City en de koloniale sfeer in steden als Mérida en Antigua. Deze onvergetelijke reis is een aaneenschakeling van hoogtepunten!

€ 1999.00

lees verder

Guatemala,mexico
24 daagse rondreis Kleurrijk Mexico Guatemala
 

16 dg rondreis Wereld van de Maya's incl. strand

De belangrijke Mayastad Chichén Itzá, het Mayatempelcomplex in Uxmal, de ruïnestad Palenque en het aan de oceaan gelegen Tulúm... het zijn slechts enkele welbekende namen die herinneren aan de rijke Mayacultuur. Maar ook indianenculturen én de Spaanse veroveraars zorgden voor een erfenis waar wij nu nog steeds van kunnen genieten. Deze rondreis Mexico, met ook een vleugje Guatemala en Belize, is perfect voor de cultuurliefhebber. Wil je daarna nog heerlijk nagenieten op een tropisch strand? Na deze reis kun je nog een hele week ontspannen in een mooi resort aan zee.

€ 1779.00

lees verder

Guatemala,mexico
16 dg rondreis Wereld van de Maya's incl. strand
 

9 daagse rondreis Wereld van de Maya's

De belangrijke Mayastad Chichén Itzá, het Maya tempelcomplex in Uxmal, de ruïnestad Palenque en het aan de oceaan gelegen Tulum... het zijn slechts enkele welbekende namen die herinneren aan de rijke Mayacultuur. Maar ook indianenculturen én de Spaanse veroveraars zorgden voor een erfenis waar wij nu nog steeds van kunnen genieten. Deze rondreis Mexico, met ook een vleugje Guatemala en Belize, is perfect voor de cultuurliefhebber. Reis mee op een onvergetelijke tocht door het Mexico van toen en nu.

€ 1299.00

lees verder

Guatemala,mexico
9 daagse rondreis Wereld van de Maya's