user_mobilelogo

Kies uw bestemming

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Hotel Cambiocavallo

Nagenietend van al het natuurgeweld, en ik geef toe, nog met trillende benen van de inspanning, stapten Gianluigi en ik na het beklimmen van de Etna in de auto om op weg te gaan naar het hotel van Salvatore en Rosanna. De bevlogen en charismatische Salvatore, een Sicililaan in hart en nieren, had ons uitgenodigd om de nacht door te brengen in Cambiocavallo, zijn levenswerk.

Vroeger werd het gebruikt als rustplaats voor ruiters. Het huidige hotel Cambiocavallo, letterlijk vertaald als “wisselen van paard”, is splinternieuw, modern en trendy maar de magie van het verleden voel je er nog steeds. Een paar jaar geleden kochten Salvatore en Rosanna de oude uitspanning om de ruïne om te toveren tot een artistiek meesterwerk. En dat dit nog zacht is uitgedrukt zagen we meteen toen we een voet over de drempel zetten.

Met open mond vergaapten mijn vriend Gianluigi en ik ons aan de honderden wonderlijke details van het hotel. De kranen gaan bijvoorbeeld stromen als je je vinger in een gaatje in de muur steekt. En wat een rust en ruimte! Heerlijk! Morgen maar eens kijken of het strand van Pozzallo echt zo mooi is als Salvatore zegt.

€ 750.00

lees verder

Italië Sicilië Pozzallo
Hotel Cambiocavallo
 

Licitra

Appartement 4-kamers 80 m2 op de 1e verdieping. Eenvoudig en doelmatig ingericht: woon-/eetkamer met TV en air-conditioning. Uitgang naar het terras. 2 2-pers. kamers. 1 kamer met 2 bedden. Kookhoek (4-pits kookplaat, oven, diepvriezer). Douche/bidet/WC. Terrasmeubelen. Ter beschikking: wasmachine, strijkijzer, klamboe, haardroger.

€ 52.00

lees verder

Italië Sicilië Pozzallo
Licitra