user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

La Plage Resort

Direct aan Isola Bella, ligt het Resort La Plage. Dit hotel heeft de meest idyllische locatie van heel Sicilië... Overal vanuit het resort heb je uitzicht op het "prachtige eiland", dat met recht zo wordt genoemd. Met het privéstrand direct voor de deur hoef je La Plage tijdens de vakantie niet te verlaten, want zeg nou zelf, is er een mooier strand? De voortreffelijke keuken van het hotel serveert klassiek Siciliaanse en Mediterrane gerechten om je vingers bij af te likken. En alsof dit nog niet genoeg verwennerij is, kun je je van top tot teen in de watten laten leggen in de Expure Spa. En als je toch het hotel een dag wilt verlaten, waarom dan niet naar Taormina. Het is even een beetje klimmen naar de voet van de kabelbaan maar eenmaal boven is het uitzicht meer dan de moeite waard en daarna is het heerlijk bijkomen op een van de vele terrassen in de oude stad onder het genot van een espresso of cappuccino.

€ 1112.00

lees verder

Italie Sicilie Taormina Mazzaro
La Plage Resort
 

Villa Bianca

Of je nu een dagje naar het strand wilt of lekker slenteren door de straatjes van Taormina, vanuit Villa Bianca ben je er zo. Wat is nu leuker dan met de kabelbaan naar het centrum te gaan en op één van de pleinen te genieten van een espresso. En morgen? Dagje Ipanema Beach club? Een dagje zalig nietsdoen op een ligbed onder de parasol, lijkt me heerlijk. Er blijven nog genoeg dagen over om actief te zijn en meer van het eiland te zien. Je hebt al voor een paar dagen een huurauto gereserveerd, nu alleen nog de route uitstippelen.

€ 399.00

lees verder

Italie Sicilie Taormina Mazzaro
Villa Bianca
 

Baia Azzurra (hotel)

Vakantie naar Sicilië incl. vlucht, transfer en ontbijt

€ 480.00

lees verder

Italië Sicilië Taormina Mazzaro
Baia Azzurra (hotel)
 

Villa Bianca Specials

Of je nu een dagje naar het strand wilt of lekker slenteren door de straatjes van Taormina, vanuit Villa Bianca ben je er zo. Wat is nu leuker dan met de kabelbaan naar het centrum te gaan en op één van de pleinen te genieten van een espresso. En morgen? Dagje Ipanema Beach club? Een dagje zalig nietsdoen op een ligbed onder de parasol, lijkt me heerlijk. Er blijven nog genoeg dagen over om actief te zijn en meer van het eiland te zien. Huur een auto en stippel de route uit, er is genoeg te ontdekken op het eiland. Dit arrangement is nu inclusief excurusie naar de Etna, een echte must als je naar Sicilië gaat. Bezoek deze prachtige vulkaan en geniet van het panoramische uitzicht van het eiland.

€ 424.00

lees verder

Italie Sicilie Taormina Mazzaro
Villa Bianca Specials