user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Centro Vacanze Verde Azzurro

Midden tussen de zonnebloemvelden, op 'het balkon van de Marche'. Een houten bungalow of een appartement: kies waar jij je vakantie wilt doorbrengen. Centro Vacanze Verde Azzurro is een rustig gelegen vakantiepark met veel faciliteiten voor het hele gezin. Gegarandeerd plezier in het enorme waterpark of op de tennisbaan. Tussendoor spelen de kids nog bij de animatie, je komt hier tijd te kort!

€ 246.00

lees verder

Italie Marche Cingoli
Centro Vacanze Verde Azzurro
 

Casa Oliva

Je hebt behoefte aan rust en ontspanning. Dan voel je je hier helemaal comfortabel. Het is niet te groot en staat op een prachtig plekje. Even bijtanken in Casa Oliva. Prachtig gelegen op een heuvel en met uitzicht over de Metaura vallei. Bargni is een middeleeuws dorp dat nog slechts 15 inwoners telt, de rest hoort bij Casa Oliva. Geniet van het prachtige uitzicht, de rust, de mooie omgeving en het heerlijke eten. In het dorpje is een winkel met lokale producten als wijn, honing, pasta en kaas. Met recht één van onze Rust & Comfort accommodaties.

€ 240.00

lees verder

Italie Marche Serrungarina
Casa Oliva
 

Club Le Terrazze

Een ideale familieaccommodatie met grote zwembaden en waar tal van activiteiten georganiseerd worden. Het complex ligt direct aan de boulevard en door middel van een voetgangerstunnel bereik je het strand. Door de gunstige ligging in het zuiden van Marche kun je ook tal van uitstapjes maken in het mooie achterland.

€ 163.00

lees verder

Italie Marche Grottammare
Club Le Terrazze