user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Baia Azzurra

Fijne, ruim opgezette camping met eigen strand vlak bij het gezellige historische plaatsje Castiglione della Pescaia. De bungalows en stacaravans zijn zeer comfortabel. De zee is kristalhelder. Je kunt hier dus goed snorkelen. Het goudgele strand is niet alleen heel zacht en fijn, maar ook langzaam aflopend. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. De gratis shuttle brengt je naar het centrum van Castiglione waar je een ruime keuze aan restaurants kan vinden. Bewonder hier ook de middeleeuwse muren en de burcht of flaneer over de mooie boulevard.

€ 100.00

lees verder

Italie Toscaanse Kust,Toscane Castiglione della Pescaia
Baia Azzurra
 

Village Rocchette

Village Rocchette is een groot vakantieresort met veel ruimte en een enorm zwembadencomplex, midden in de prachtige natuur van de Maremma-streek. Het privéstrand ligt op 650 meter en een gratis strand op 300 meter. Aan de rand van het zwembad ligt restaurant Mama Jam, met take-away, à la carte, menu's, pizzeria en poolbar. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 788.00

lees verder

Italie Toscaanse Kust,Toscane Castiglione della Pescaia
Village Rocchette
 

Roccamare

Roccamare ligt direct aan het strand van de Maremma kust. Comfortabele bungalows en vrijstaande villa's liggen verspreid tussen de bomen in een natuurlijke omgeving. Het eigen strand waar ligbedden gereserveerd zijn per wooneenheid, is nooit ver weg. Je kunt gebruik maken van de vele faciliteiten van het resort waartoe ook twee hotels behoren. Het achterland van deze streek is bijzonder mooi en vanaf het strand kijk je naar het eiland Elba. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 1084.00

lees verder

Italie Toscaanse Kust,Toscane Castiglione della Pescaia
Roccamare