user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Marina di Massa

Verblijven in een echte Italiaanse badplaats, hier vier je vakantie zoals men dat in Italië doet! De appartementen met naam liggen op circa 100 meter van het strand en 500 meter van het centrum. De naamloze appartementen liggen verspreid over Marina di Massa, op maximaal 800 meter afstand van het strand en de winkels. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en transfer of een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 399.00

lees verder

Italie Toscaanse Kust,Toscane Marina di Massa
Marina di Massa
 

Nedy

In een rustige omgeving, maar toch centraal. De gunstige ligging van Hotel Nedy maakt het gemakkelijk om de omgeving te ontdekken. Huur gratis een fiets bij het hotel en struin over de boulevard van Marina di Massa. Of pak de auto en ontdek bruisend Pisa met de karakteristieke scheve toren. Na een lange dag aan het strand geniet je 's avonds van lokale gerechten en livemuziek in de groene tuin. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en transfer of een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 582.00

lees verder

Italie Toscaanse Kust,Toscane Marina di Massa
Nedy
 

La Pergola

Fijne appartementen, met een ideale ligging. Welkom bij La Pergola nabij de bekende badplaats Marina di Massa, waar reeds in de jaren '30 schrijvers en kunstenaars hun zomers doorbrachten. Op dezelfde plaats bevond zich destijds een bekend artistiek café. Omgeven door groen en op loopafstand van de boulevard en de mooie stranden. Of pak je auto en rijd naar Pisa, Lucca of de Cinque Terre. Bij terugkomst stal je de auto weer lekker veilig op de afgesloten parkeerplaats. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en transfer of een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 553.00

lees verder

Italie Toscaanse Kust,Toscane Marina di Massa
La Pergola