user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Club Valtur Garden

Een ruim opgezet complex in een 14 hectare groen park, met diverse gebouwen die maximaal een of twee verdiepingen hoog zijn. Er is van alles te doen, zo zijn er 16 tennisbanen, is er volop animatie voor alle leeftijden en kun je gegarandeerd ontspannen in de wellness van 700 vierkante meter. Het privéstrand op 400 meter lopen is via een tunnel te bereiken. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 1226.00

lees verder

Italie Toscaanse Kust,Toscane San Vincenzo
Club Valtur Garden
 

Park Albatros

Camping Village Park Albatros ligt bij San Vincenzo, maar is een dorp op zich, met heel veel faciliteiten. Park Albatros is niet voor niets al heel veel jaren één van de meest populaire campings aan de Toscaanse kust. De ligging aan het strand is geweldig en zonaanbidders en strandliefhebbers gaan hier zeker een geslaagde vakantie vieren. Over de kinderen hoef je je echt geen zorgen te maken want ga er maar vanuit dat als ze niet in het zwembad zitten of op het strand, dat ze dan bij de animatie zijn aangeschoven. Maar je gaat niet alleen maar voor de kust naar Toscane, want het binnenland heeft zo veel moois te bieden. Als je echt wilt genieten moet je, waar je ook naar toe gaat, in ieder geval de toeristische route nemen. Trek er dus op uit en bezoek prachtige steden zoals Siena of Florence. Als je naar Florence wilt, ga dan met de trein: parkeren is daar een probleem en het station ligt in het centrum. Trouwens het zijn niet alleen deze beroemde plaatsen waar het genieten is, ook kleine, slaperige dorpjes in het binnenland zijn prachtig, dus wel regelmatig stoppen als je onderweg bent!

€ 138.00

lees verder

Italie Toscaanse Kust,Toscane San Vincenzo
Park Albatros
 

Park Hotel I Lecci

Park Hotel I Lecci is omgeven door een groen park en ligt direct aan het privéstrand. Geniet van een drankje in de strandbar of lees een boek op je strandbedje. De kids vermaken zich ondertussen prima bij de miniclub. Golfliefhebbers kunnen terecht bij de 18-holes golfbaan in de buurt. 's Avonds een Italiaanse maaltijd en lekker slapen in een ruime kamer. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 1254.00

lees verder

Italie Toscaanse Kust,Toscane San Vincenzo
Park Hotel I Lecci