user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Borgo Verde

Borgo Verde, de Groene Hoeve, is een mooi appartementencomplex in Vada, niet ver van Cecina Mare, op het Toscaanse platteland tussen zonnebloemen en olijfboomgaarden. Het strand ligt op korte afstand en dicht bij de uitvalswegen voor de ontdekking van Toscane. De appartementen zijn naar Toscaanse stijl ingericht en van alle gemakken voorzien. Geniet van rust en comfort. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 658.00

lees verder

Italie Toscaanse Kust,Toscane Vada
Borgo Verde
 

Podere San Francesco

De appartementen in de voormalige boerderijen op het platteland van Podere San Fransesco liggen op een rustige plek tussen de stranden van Vada en Castiglioncello en de heuvels van het Toscaanse achterland, aan de zogenaamde 'Etruskenkust'. De culturele steden Bolgheri, Volterra en Pisa zijn niet ver weg. De kinderen vermaken zich tijdens een potje voetbal, tafeltennis of in het zwembad. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 646.00

lees verder

Italie Toscaanse Kust,Toscane Vada
Podere San Francesco
 

Baia del Marinaio

Camping Baia del Marinaio ligt op loopafstand van het strand. Om het strand te bereiken steek je een doorgaande weg over en loopt er door een pijnbomenbos zo naar toe. Het strand loopt langzaam af en is dus ideaal voor kinderen. Tussen de weelderige begroeiing van diverse planten en bomen ligt op het autovrije terrein een mooi zwembad met een ongeveer 30 meter lange glijbaan. Dat is een echte uitdaging voor de kids. Kleine kinderen kunnen terecht in het aparte kinderbad. In de zomermaanden doet het enthousiaste animatie team er alles aan om het iedereen optimaal naar de zin te maken en daarbij kun je denken aan sporttoernooien en zelfs avondvullende programma's. Maar vergeet ook niet eropuit te trekken want de omgeving verdient het (en jij zelf natuurlijk ook!). Bezoek bijvoorbeeld Volterra, Lucca of neem een espresso onder de scheve toren in Pisa.

€ 87.00

lees verder

Italie Toscaanse Kust,Toscane Vada
Baia del Marinaio