user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Ercolini Savi

Welkom in Ercolini & Savi, midden in het kuuroord Montecatini Terme. Het pand straalt nog steeds de 19e eeuwse allure uit. Het hotel is in de regio bekend om het fantastische restaurant, La Pecora Nera, 'het zwarte schaap'. Leuke ervaring: pak de trein en trek Toscane in. Binnen de kortste keren sta je in hartje Florence en struin je over de Ponte Vecchio. Of maak je een foto bij de Toren van Pisa. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en transfer of een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 756.00

lees verder

Italie Toscane Montecatini Terme
Ercolini Savi
 

Grand Hotel Croce di Malta

Prestigieus 4 sterren hotel aan de rand van het grote thermale park van Montecatini Terme. Comfortabele ambiance, uitstekend restaurant en de nieuwe Thaise spa. Zonder meer een van de beste hotels van de stad. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en transfer of een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 641.00

lees verder

Italie Toscane Montecatini Terme
Grand Hotel Croce di Malta
 

Grand Tamerici Principe

Geniet van de ideale ligging van het Grand Hotel Tamerici & Principe en de luxe van Italiaanse traditie. Nabij parken, kuuroorden en winkels, maar ook het station van Montecatini. Neem hier de trein voor een dagje sightseeing in Florence. Terug in het hotel geniet je van de uitstekende service en heerlijk eten. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en transfer of een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 811.00

lees verder

Italie Toscane Montecatini Terme
Grand Tamerici Principe
 

Maestoso

Een familie die zich van generatie op generatie bezighoudt met het hotel en alles in het werk stelt het je naar de zin te maken. Hotel Maestoso ligt in een centrale straat van Montecatini maar is toch verrassend groen en rustig. Een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de hoogtepunten van Toscane. La dolce vita! Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en transfer of een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 594.00

lees verder

Italie Toscane Montecatini Terme
Maestoso
 

Innocenti

Hotel Innocenti heeft een perfecte ligging middenin het centrum van Montecatini Terme en wordt gerund door een trotse familie. Dit eenvoudige hotel is verdeeld over twee gebouwen en beschikt over simpele kamers. Vanaf hier kun je gemakkelijk heel veel uitstapjes maken naar de historische steden als Florence, Pisa, en Luca. Dus zoek je een bruisend hotel, in het centrum van de stad tegen een zeer scherpe prijs? Dan is dit hotel een prima keuze.

€ 113.00

lees verder

Italie Toscane Montecatini Terme
Innocenti
 

Astoria

Al jaren in ons aanbod en warm door ons aanbevolen. Is het niet om de hartverwarmende service en de fijne ligging midden in Montecatini Terme, dan is het wel om de vele leuke extra's. Hier krijg je namelijk, als je 5 nachten blijft, per persoon een treinticket naar Florence én een treinticket naar Lucca. Dus laat de auto bij het hotel staan en ga met de trein heel eenvoudig naar het hartje van deze grote steden. Na een culturele dag snel terug naar het hotel voor een duik in het zwembad en het lekkere avondeten. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en transfer of een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 705.00

lees verder

Italie Toscane Montecatini Terme
Astoria
 

Montecatini Palace

Absolute luxe. In Montecatini Palace voel je je de koning te rijk. Hier ontmoet elegante art-nouveau uit begin 20e eeuw het moderne design van vandaag. Het hotel biedt alle luxe die je wenst op vakantie. De Monté Spa biedt 450 m² pure ontspanning, in het Francy restaurant wordt de innerlijke mens verzorgd. Gun jezelf deze luxe. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en transfer of een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 991.00

lees verder

Italie Toscane Montecatini Terme
Montecatini Palace
 

Mediterraneo

Typisch Italiaans familiehotel waar je je thuis zult voelen. Hotel Mediterraneo staat bekend om de persoonlijke aandacht in combinatie met een goede keuken en de gastvrijheid. Montecatini Terme is een perfecte combinatie van een stad met allure, een groen hart en uitstekende ligging ten opzichte van alle hoogtepunten van Toscane. Wil je tips wat je kunt doen in de omgeving? De familie Taddei helpt je graag. De eerste tip is per trein naar Florence, en de familie Taddei geeft je het treinkaartje gratis. Dat is een fijn voordeel! Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en transfer of een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 687.00

lees verder

Italie Toscane Montecatini Terme
Mediterraneo
 

Grand Francia Quirinale

In het hart van deze Città del Benessere -stad van de wellness - en slechts enkele passen van het stadspark van Montecatini. Al 4 generaties in bezit van dezelfde gastvrije familie van hoteliers en reeds in de 19e eeuw was de omgeving van Francia & Quirinale een inspiratiebron voor componisten als Puccini en Verdi. Zonder meer één van de beste hotels van de stad. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en transfer of een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 566.00

lees verder

Italie Toscane Montecatini Terme
Grand Francia Quirinale
 

Ambrosiano

Over hotel Ambrosiano kunnen we kort zijn. Dit bruisende hotel wordt al sinds jaar en dag gerund door de gastvrije familie Orsucci en het ligt midden in het centrum van Montecatini Terme. De ligging is dan ook ideale uitvalsbasis voor als je erop uit wilt en je vooral veel uitstapjes wil maken naar de historische steden als Florence, Pisa, en Luca. Zoek je een budgethotel waar altijd wel wat te doen is, in het centrum van de stad tegen een aantrekkelijke prijs? Dan is dit hotel een prima keuze. De kamers in zijn eenvoudig ingericht en beschikken over alle gemakken.

€ 232.00

lees verder

Italie Toscane Montecatini Terme
Ambrosiano
 

San Marco

Vrijwel naast het thermale park en de thermen van Montecatini. Eenvoudig hotel maar onze gasten mogen gebruik maken van de 5 sterren luxe van het naastgelegen Grand Hotel & La Pace. Zowel van het grote buitenzwembad, als lunch aan het zwembad of diner in het restaurant. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en transfer of een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 609.00

lees verder

Italie Toscane Montecatini Terme
San Marco