user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Borgo Tre Rose

Borgo Tre Rose is van oorsprong een dorpje uit de 12e eeuw, omgetoverd tot een oase van rust en comfort. Uitzichten op het glooiende landschap met de karakteristieke cypressenlanen en olijfbomen. In de omgeving worden de beste wijnen geproduceerd, de beroemde 'Nobile'. Montepulciano ligt op een steenworp afstand, maar ook het Trasimeno-meer en zelfs Assisi zijn niet ver weg. Bezoek een wijnkelder of neem een kookcursus voor het échte Italiaanse gevoel. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 998.00

lees verder

Italie Toscane Montepulciano
Borgo Tre Rose
 

Borgo del Faggio

Borgo del Faggio is een onlangs gerenoveerd vakantiecomplex gelegen in de Toscaanse heuvels onder Siena. Montepulciano vind je op slechts enkele kilometers afstand. Dit bekende wijnstadje staat vol met wijnboerderijen en wijngaarden, een plek die zeer geliefd is bij de wijnkenners onder ons. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 614.00

lees verder

Italie Toscane Montepulciano
Borgo del Faggio
 

Montepulciano Country Resort

Het Montepulciano Country Resort bestaat uit twee gedeeltes, het centrale Borgo delle More, met de receptie en op circa 1,5 kilometer Poggio Olivo met acht appartementen, eigen zwembad en bijzonder mooi uitzicht. Het kleine stadje Acquaviva ligt op een steenworp afstand en de appartementen worden omringd door wijngaarden en olijfbomen. Dit is de bakermat van de bekende Vino Nobile di Montepulciano-wijn. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 669.00

lees verder

Italie Toscane Montepulciano
Montepulciano Country Resort
 

Wandelvakantie Italië Beleef Toscane

Wandelvakantie Italië Beleef Toscane