user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Sovestro

Zeer gastvrij hotel Sovestro met een ideale ligging aan de voet van het stadje en met een voortreffelijk restaurant met groot buitenterras. Ook de Toscaanse bevolking komt hier graag eten en de eigenaar heeft een neus voor goede wijn. In twintig minuten loop je over een voetpad naar het beroemde oude centrum van San Gimignano. De grote zwembaden, de relaxte atmosfeer, de goede keuken en comfortabele kamers worden door de gasten zeer gewaardeerd. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 834.00

lees verder

Italie Toscane San Gimignano
Sovestro
 

Casa Lari

De appartementen van Casa Lari liggen in een rustige omgeving. Casa Lari beschikt over een ruim zwembad en de appartementen zijn voorzien van een eigen terras. Het is ook mogelijk om fietsen te huren en de omgeving te ontdekken. Fiets eens naar het oude centrum van San Gimignano op 5 kilometer. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 774.00

lees verder

Italie Toscane San Gimignano
Casa Lari
 

Le Renaie

Hotel Le Renaie heeft een mooie ligging op de top van een heuvel tussen wijngaarden, cipressen en olijfbomen, nabij San Gimignano. De ideale locatie voor degene die op zoek is naar typische Toscaanse gastvrijheid. Vanuit Le Renaie zijn de hoogtepunten van Toscane, zoals Siena, Florence en de Chianti binnen handbereik. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 791.00

lees verder

Italie Toscane San Gimignano
Le Renaie
 

Country House Castagnolo

Deze bed & breakfast heeft een prachtig ligging met uitzicht op de torens van San Gimignano. Op een landgoed van 10 hectare waarvan meer dan de helft wijngaarden en de rest verdeeld over bos en olijfbomen. De gastvrije eigenaar kan je tips geven voor allerhande uitstapjes in de omgeving zoals bijvoorbeeld paardrijden, mountainbike of scooter verhuur en wijnproeven. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 877.00

lees verder

Italie Toscane San Gimignano
Country House Castagnolo
 

Casale del Cotone

Nieuw in ons aanbod: Casale del Cotone, vlakbij het zo bekende San Gimignano. Deze eeuwenoude boerderij is zeer smaakvol gerenoveerd en je vindt er nu authentieke, sfeervolle kamers. Hier voel je aan alles dat je in Toscane bent. De weidse uitzichten, de krekels op de achtergrond, de vriendelijke mensen en de historie, die je voel overal in het hotel. Laten we de druivenranken en olijfbomen niet vergeten: Casale del Cotone wordt omgeven door maar liefst 70 hectare wijngaard. En dichtbij vind je de historische Romeinse kerk, die als inspiratiebron diende voor een beroemde opera van Puccini. Deze accommodatie kun je nu ook boeken in een pakket inclusief vlucht en autohuur.

€ 890.00

lees verder

Italie Toscane San Gimignano
Casale del Cotone