user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Landhaus Kristall

Geniet van een onvergetelijke vakantie in Hotel Kristall. Het hotel heeft een prachtige en rustige ligging, in de buurt van het zuid-Tiroolse Merano, heerlijke gerechten, persoonlijke service en een fenomenale uitzicht, in dit fijne 4 sterrenhotel.

€ 497.00

lees verder

Italie Trentino Marlengo
Landhaus Kristall
 

Villa Etschland

Hotel Villa Etschland is een klein hotel met moderne voorzieningen. Het hotel ligt op een rustige en zonnige locatie, in het prachtige landschap van de regio Val Venosta. Na een succesvolle renovatie waarin het stijlvol en comfortabel is geworden, is Hotel Villa Etschland helemaal klaar voor je komst.

€ 341.00

lees verder

Italie Trentino Plaus
Villa Etschland
 

Fiemme Village

In het hart van de Dolomieten ligt camping Fiemme Village in Bellamonte. Moderne cottages, in echte mountain stijl gemaakt. En hier is zo veel te doen voor de hele familie. Er is een klein buitenbad aangelegd voor wat verkoeling op de warme dagen. Maar ga vooral de bergen in. Er zijn diverse wandelroutes uitgezet, er worden paddenstoel-pluk-tochten georganiseerd en er zijn wijnproeverijen bij de berghutten in de buurt. Wil je wat extremers? Klimmen en raften kan in de nabije omgeving.

€ 126.00

lees verder

Italie Trentino Bellamonte
Fiemme Village
 

Christoph

Christoph