user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Belvedere Trogir

Vakantiepark Belvedere. Een plek waar natuur, cultuur en entertainment samen komen. Een mild Mediterraans klimaat, prachtige uitzichten op kleine eilandjes, kiezelstranden en schaduwrijke...

€ 272.00

lees verder

Kroatie Midden dalmatie Trogir
Belvedere Trogir
 

Villa Paula

Na een dagje Trogir zit je op het bootje naar Hotel Villa Paula. Je staart eens om je heen en bedenkt je dat het al een tijd geleden is dat je zoiets moois hebt gezien. En dat zo relatief dicht bij huis. Van een stadje dat rechtstreeks uit het Oude Europa lijkt te komen. Met een bootje naar een stadje dat je een fenomenaal uitzicht geeft over het vasteland van Kroatië. Later, terwijl je geniet van het gerecht dat de kok van het hotel voor je klaargemaakt heeft, en terwijl je het glas heft vraag je jezelf af waarom je weer naar huis zou gaan als je ook iedere dag hier kan eten en blijven wonen.

€ 486.00

lees verder

Kroatie Midden Dalmatie Trogir
Villa Paula
 

Trogir Palace

2 pers. bad/douche/WC, ~ 20 m², 2-3 pers. bad/douche/WC, ~ 25 m², 4 pers. 2 kamer Fam. bad/douche/WC, ~ 40 m²

€ 491.00

lees verder

Kroatie Midden dalmatie Trogir
Trogir Palace
 

Tragos

Stel je die eerste ochtend Hotel Tragos in Trogir eens voor. Eerst word je wakker in een 18e-eeuws Barokpaleis, vervolgens ontbijt je in een oude wijnkelder en zodra je de stad in loopt wordt het alleen maar mooier! Kleine knusse straatjes, af en toe een voorstelling van het leven zoals het vroeger was, en vooral heel veel bezienswaardigheden die je maar wat graag wilt gaan zien.

€ 881.00

lees verder

Kroatie Midden Dalmatie Trogir
Tragos
 

Rozac

Een camping precies op een uitstekend puntje van het eiland! Rozac heeft het! Dat is toch wel bijzonder, aan drie kanten water om je heen. Wanneer je naar het strand loopt zie je voor je in het water iets opduiken. Het blijken de dolfijnen te zijn die regelmatig in de baai vertoeven en je ook nu weer opvrolijken met een bezoekje. Dit nodigt je toch wel ontzettend uit een dagje aan het strand door te brengen om dit mooie schouwspel te kunnen bewonderen. Het is vakantie, relax! Die geplande bezigheden voor vandaag kun je echt wel uitstellen naar morgen.

€ 135.00

lees verder

Kroatie Midden Dalmatie Trogir
Rozac