user_mobilelogo

Responsive Google Ads

u bevindt zich hier

Like ons

Zaton Kamp

Zaton Holiday Resort van Adriatic Kamp in Nin is prachtig gelegen aan de Adriatische Zee. Vanaf de stacaravan duik je zo het zwembad of de zee in. Daarnaast is er de hele dag animatie die je vermaakt en je daarmee een onvergetelijke tijd bezorgd. Heb je geen zin om zelf te koken? Geen probleem, er zijn vijf restaurants op het resort die je een ontzettend lekkere maaltijd voorzetten. Fijne vakantie!

€ 108.00

lees verder

Kroatie Noord Dalmatie Nin
Zaton Kamp
 

Peros

Camping Peros in Nin is een verzorgde camping met zwembad, goede sanitaire voorzieningen, bar, pizzeria, en de camping ligt op circa 300 meter van het strand. Als het nabijgelegen Zaton Holiday Resort voor je gevoel te druk is maar je toch in deze omgeving jouw vakantie wilt doorbrengen, is camping Peros een uitstekend alternatief. In de buurt zijn een heleboel interessante dingen doen en zo is Peros is ook heel geschikte uitvalsbasis voor dagtrips naar de Plitvice meren (ongeveer 2 uur rijden), de Krka watervallen (ongeveer een uur rijden), de stad Split (ligt op ongeveer anderhalf uur rijden) en uiteraard de plaatsen Nin en Zadar. En over Zadar gesproken, Zadar is niet alleen overdag een leuke plaats om te bezoeken maar proef ook de sfeer 's avonds. Dat gaat je zeker bevallen!

€ 147.00

lees verder

Kroatie Noord Dalmatie Nin
Peros
 

Zaton Holiday Resort

Het populairste resort, op een pracht plek aan de Adriatische kust. Zaton Holiday Resort ademt rust, ruimte en vrijheid voor het hele gezin. Je hebt geen kind aan de kinderen met het verwarmde...

€ 255.00

lees verder

Kroatie Noord dalmatie Nin
Zaton Holiday Resort
 

Zaton Holiday Resort

In Zaton Holiday Resort in Nin beleef je werkelijk de vakantie van je leven. De hele dag is er iets te doen en te beleven. Het zwembad zorgt nog voor extra vermaak en de vele mogelijkheden tot sporten zorgen er voor dat er in het restaurant haast niet meer gewacht kan worden tot er gegeten kan worden! Na zo'n drukke dag is het heerlijk ontspannen in de avondzon of bij een van de vele voorstellingen. Mocht je ondanks de vele activiteiten toch nog besluiten meer van de omgeving te willen zien, dan zijn Zadar en de watervallen van Krk zijn nog geen uur rijden.

€ 150.00

lees verder

Kroatie Noord Dalmatie Nin
Zaton Holiday Resort